Review: Boho nagellak en de houdbaarheid

09-12-2016 15:50
Deel dit bericht:

Onlangs had ik een drukke week waarbij ik veel moest presenteren aan vakgenoten.  Om er verzorgd uit te zien vind ik het altijd belangrijk dat mijn nagels er mooi uitzien. Een likje lak doet vaak wonderen! Alleen, waarom bladdert nagellak toch altijd zo snel af?  Vaak is er aan het einde van dag 1 al geen sprake meer van strak gelakte nagels… Ik onderzocht nu Boho nagellak en de houdbaarheid!

Boho nagellak

De conditie van je nagels vertelt alles over hoe jij omgaat met je persoonlijke verzorging. Dat vertelde een vriend me eens. En dus kan ik kiezen: of de nagellak verwijderen of er overheen lakken. Maar wacht, is er niet een derde keuze?

Jawel, gebruik voortaan BoHo nagellak! Ik lees op de site van SoloBiomooi het volgende:

De nagellakken van Boho zijn verrijkt met 73% natuurlijke ingrediënten, zodat ze zacht zijn voor je nagels en ze dus niet alleen van een prachtige, glanzende kleur voorzien, maar tegelijkertijd ook verzorgen. De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen en daarnaast ook silica, dat werkt als een natuurlijke versteviger voor je nagels“.

Review Boho nagellak

Wat een voordelen! Ik besluit de BoHo Earth te testen, een prachtige “nude” teint. Ik breng 2 lagen aan – tussendoor laat ik het goed drogen – en ben benieuwd hoe lang het blijft zitten.

  • Ik doe de presentaties voor vakgenoten.
  • Ik klus op ons strandhuisje.
  • Ik chill in het zonnetje in onze nieuwe tuin.
  • Ik loop wat feestjes af.
  • Ik shop.
  • Ik blog.
  • Etc.

Hoe staat het er na 2 dagen voor met mijn BoHo nagellak nagels? Of kan ik beter BoeHoe zeggen… Nee hoor, de twee laagjes lak doen hun werk perfect en blijven glanzend mooi.

Lekker relaxen met Boho

De voordelen van BoHo nagellak

1)     Blijft lang zitten.

2)     Is vegan en dierproefvrij.

3)     Voor de prijs hoef je het niet te laten, 5,95 euro!

4)     Sneldrogend.

5)     Je nagels verkleuren niet.

Boho nagellak is in maar liefst 48 kleuren verkrijgbaar in de webshop. Op de foto is BoHo Earth afgebeeld.

Genieten van Boho nagellak

Ik ben Bonnie en op mijn blog www.onehandinmypocket.nl schrijf ik veel over travel, lifestyle en lekkere recepten.

Reviews & Blogs
Lees ook