Review: Sóley eyGLÓ: Eeuwige jeugd

28-08-2016 18:02
Deel dit bericht:

Tot een paar maanden terug had het IJslandse merk Sóley voor mij altijd een beetje een mysterieuze sfeer om zich heen. Of dat komt door de geweldig mooie, maar onuitspreekbare namen, of misschien toch door de bijzondere ingrediënten, die rechtstreeks uit de IJslandse natuur komen, ik weet het niet. Ik schreef al eerder over de Sóley GRAEDIR Hendur handcrème en vandaag is het tijd om jullie wat meer over de Sóley eyGLÓ gezichtscrème te vertellen, die ik aan een uitgebreide test mocht onderwerpen.

Sóley eyGLÓ: Eeuwige jeugd

Sóley eyGLÓ heeft een heel eenvoudige en basic verpakking, ik houd daar wel van. Het doosje heeft aan de buitenkant een naturel kartonkleur, met daaromheen een kartonnen wikkel met alle informatie erop vermeld. Als je het doosje open maakt, zie je de binnenkant, die helemaal zwart is met in puur wit het Sóley logo. In al zijn eenvoud heel bijzonder!

Sóley eyGLÓ

Sóley eyGLÓ: ingrediënten

Sóley eyGLÓ is een vochtinbrengende crème, ze belooft de droge, doffe huid haar glans terug te geven. Ze is erg rijk aan antioxidanten, zou de elasticiteit van de huid verbeteren en je huid een jeugdige uitstraling geven (letterlijk betekent eyGLÓ eeuwige jeugd in het IJslands).

Sóley eyGLÓ bevat van teunisbloemolie en met de hand geplukte IJslandse kruiden, die de huid voeden en kalmeren. De crème bevat gecertificeerd biologische ingrediënten, is dierproefvrij en heeft het Tun.is eco-keurmerk, een IJslands eco-keurmerk.

Sóley eyGLÓ ingrediënten

Sóley eyGLÓ: textuur, geur en werking

Hoewel Sóley eyGLÓ geconcentreerd is, is het een dunne gezichtscrème die erg prettig aanbrengt en uitstekend in de huid trekt. Hierdoor is het een fijne crème om onder je make-up te gebruiken. De geur is licht kruidig, en is niet overheersend of vervelend (persoonlijk vind ik een gezichtscrème die kruidig ruikt al snel te veel van het goede).

Sóley eyGLÓ

Sóley eyGLÓ werkt als dagcrème heel goed voor mijn huid: ze voelt verzorgd en zacht, zonder een vet laagje en het is een prettige ondergrond voor mijn make-up. Na langdurig gebruik (1,5 maand) ziet mijn huid er egaal en mooi uit, ik heb nauwelijks tot geen last van pukkeltjes en onzuiverheden. Of mijn huid er ook echt jeugdiger uitziet vind ik moeilijk te beoordelen, dus daar laat ik me maar niet over. Ik merk echter al snel nadat ik met de crème begonnen ben, dat Sóley eyGLÓ als dag- én nachtcrème niet voldoende werkt voor mijn huid: ik krijg her en der wat rode vlekjes, dit is iets waar ik eigenlijk nauwelijks tot nooit last van heb. Sóley EyGLÓ is natuurlijk online te koop bij SoloBioMooi.

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Sóley eyGLÓ

Sóley eyGLÓ

Reviews & Blogs
Lees ook