Review: Erbaviva body wash

29-08-2016 08:32
Deel dit bericht:

Er is niets lekkerder dan een ontspannende douche (of bad, als je die mogelijkheid hebt) na een drukke school-, werk- of thuis-dag. Erbaviva Body Wash is hier uitermate geschikt voor, bovendien is het een douchegel die helemaal vrij is van parabenen, pesticiden, oppervlakte actieve stoffen en kunstmatige aroma’s en kleurstoffen, zo ook alle andere producten uit het assortiment van Erbaviva. In dit artikel vertel ik je er wat meer over, lees snel verder voor mijn ervaringen.

Erbaviva body wash:
100% natuurlijk, dus 100% genieten

Van oorsprong is Erbabiva een merk wat natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s maakte. Door het succes van deze producten werd besloten om een biologische zwangerschapslijn uit te brengen, hierin vindt een aanstaande moeder allerlei producten om tijdens de zwangerschap haar huid in goede conditie te houden. Vandaag de dag heeft Erbaviva meerdere biologische lijnen voor het hele gezin, en kan iedereen dus van de mooie producten genieten.

Erbaviva Relax Body Wash

Ingrediënten

In de Erbaviva Body Wash vind je alleen maar natuurlijke, milde ingrediënten. Geen SLS of SLES, maar ingrediënten die je huid met liefde en zachtheid verzorgen en haar respecteren. Een deel van deze ingrediënten is afkomstig uit biologische landbouw, en daarnaast bevat de showergel een paar heerlijke essentiële oliën. De douchegel heeft haar zachte, licht kruidige geur te danken aan lavendel, roos en neroli. Het is geen basic lavendelgeur, maar een heerlijke ‘lavendel-met-een-twist’.

Erbaviva Relax Body Wash

De fles van Erbaviva Relax Body Wash heeft een klik-dop, zodat je de fles met één hand open en dicht kunt doen, en je minder risico loopt op een dop die uit je handen valt en door de badkamer heen stuitert. Erg handig!

Erbaviva Relax Body Wash

Textuur en werking

Door de vrij dikke textuur van Erbaviva Relax Body Wash is hij lekker zuinig in gebruik. De Body Wash geeft door de afwezigheid van SLS en SLES geen grote hoeveelheden schuim, daardoor mis ik in eerste instantie toch een beetje het luxe-gevoel wat ik wel heb bij douchegels met een rijk schuim. Als ik hem in combinatie met een douche-puff gebruik, ontstaat echter wel een lekker rijk schuim.

Erbaviva Relax Body Wash ingrediënten

Erbaviva Relax Body Wash voelt ontzettend zacht aan op mijn huid en droogt haar niet uit (wat je bij veel douchegels waar wel SLS of SLES in zit, wel hebt) en laat een fris, zacht gevoel op mijn huid achter. Door de subtiele geur van de Body Wash blijft de geur na het douchen niet echt lang hangen. Wil je de geur liever wat langer vast houden, dan is de Body Lotion en/of Room & Body Spray uit dezelfde ontspannende Erbaviva lijn echt een aanrader.

Deze Erbaviva Relax Body Wash, net als alle andere producten van Erbaviva zijn online te koop bij SolobioMooi.

Erbaviva Relax Body Wash

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Reviews & Blogs
Lees ook