Review: Erbaviva handcrème

03-10-2016 15:12
Deel dit bericht:

Het merk Erbaviva klinkt me als muziek in de oren. Erba staat voor kruiden en viva staat voor leven. Hun lijn bevatte bij de start een volledig biologische zwangerschaps- en babylijn. Intussen is dit merk uitgebreid en kan de hele familie kiezen uit een ruim assortiment. Eerder testte ik al hun lippenbalsem. Nu is het de beurt aan de Erbaviva handcrème.

Over het merk

Erbaviva stimuleert duurzame landbouwmethoden zonder bestrijdingsmiddelen. Ze maken enkel gebruik van recycleerbare en milieuvriendelijke verpakkingen. Erbaviva staat voor kwalitatieve en vers geproduceerde producten.

erbaviva-handcreme

Erbaviva handcrème

De geur van planten en kruiden komt je tegemoet wanneer je deze handcrème opent. De biologische ingrediënten vullen je neusgaten. Het hoofdingrediënt is Aloë Vera en ook Shea Butter en Sunflower Seed Oil vullen de ingrediëntenlijst. Daarnaast is Commiphora Mukul ook aanwezig. Hoewel ik de naam van dit ingrediënt nauwelijks kan uitspreken blijkt het huidverjongende eigenschappen te hebben en daar zijn we toch allemaal wel blij mee. Je huid wordt er zichtbaar zacht van en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

erbaviva-handcreme-ingredienten

Conclusie

De ingrediënten zijn dus echt wel top, maar werkt het ook goed? Ja hoor! Deze handcrème verdeelt zich makkelijk en heeft een dunne structuur. Na 10 seconden is het ingewerkt en kan je alweer verder met wat je aan het doen was. Er blijft een zachte laag en een lekkere geur achter! Deze Erbaviva handcrème is wat mij betreft een topper!

Verkrijgbaar bij Solobiomooi.

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Reviews & Blogs
Lees ook