Review: Erbaviva lippenbalsem

03-10-2016 15:01
Deel dit bericht:

Als er iets is waar ik een voorkeur voor heb, dan zijn het natuurlijke producten. De laatste tijd gebruik ik ook enkel maar natuurlijke lippenbalsems. Mijn lippen zijn namelijk snel gesprongen en droog en dit zowel in de zomer als in de winter. Mijn lippen zijn niet echt de beste vrienden met petrolatum (of vaseline). Komen die twee in contact met elkaar dan wordt alles alleen maar erger. Mijn obsessie voor natuurlijke lippenbalsems is dus makkelijk te verklaren. Voor zo’n lippenbalsem moet je bij Solobiomooi.nl zijn. In deze review vertel ik meer over de Erbaviva lippenbalsem.

Over het merk

Erbaviva heeft heel erg milde en zachte producten in hun assortiment. Oorspronkelijk zijn ze ontwikkeld voor baby’s en zwangere vrouwen. Zwangere vrouwen mijden namelijk beter parabenen en daar speelt Erbaviva op in. Dit merk maakt dus geen gebruik van pesticiden, parabenen en kunstmatige kleurstoffen.erbaviva-lippenbalsem

Erbaviva lippenbalsem Vanilla Grapefruit

Ingrediënten

Ik start met het bespreken van de ingrediënten. De lijst ziet er namelijk heel goed uit. Shea butter, Sunflower seed oil en jojoba-olie zijn een van de vele heerlijke ingrediënten. De lekkere geur van de lippenbalsem is helemaal te danken aan een combinatie van vanille en grapefruit.erbaviva-lippenbalsem-ingredienten

Gebruik

Toen ik de lippenbalsem voor de eerste keer gebruikte, voelde hij vrij hard. Er kwam slechts een kleine hoeveelheid op mijn lippen. Het aanbrengen verloopt na een tijdje wel beter en gaat een stuk vlotter. De perfect gedoseerde geur blijft een tijdje hangen wat ik wel aangenaam vind.

Resultaat

Mijn lippen zijn niet langer droog en zelfs de sterkste wind veroorzaakt geen velletjes meer. Ik vind het wel nodig om de lippenbalsem ongeveer twee keer per dag aan te brengen om een goed effect te behouden. Mijn lippen worden niet droger wanneer de lippenbalsem is ‘uitgewerkt’ doordat hier geen petrolatum in zit. Heel groot voordeel!erbaviva-lippenbalsem

Besluit

Het goede effect, de lekkere geur en de natuurlijke ingrediënten maken deze lippenbalsem heel geschikt voor droge lippen.

Deze lippenbalsem is verkrijgbaar bij Solobiomooi.

De Belgische Céline schrijft over beauty, boeken en lifestyle op haar blog celineschrijft.be. Ze leest en schrijft graag en leert voor logopediste.

Reviews & Blogs
Lees ook