Review: Tasty Skincare serums – Cactusvijgolie, Oogserum en Lipserum

29-08-2016 09:27
Deel dit bericht:

Al eerder liet ik jullie kennis maken met het volledig nieuwe, 100% natuurlijke merk Tasty Skincare. Inmiddels heb ik de producten ook uitgebreid gebruikt en beoordeeld, in dit artikel vertel ik je alles over de Tasty Skincare serums!

Tasty Skincare serums

In de Tasty Skincare serums vindt je alleen maar ingrediënten die regelrecht uit de natuur komen. Puurdere producten dan deze zal je nergens vinden. Zoals Tasty Skincare het zelf heel mooi zegt:

‘We geloven niet in het verbeteren van de natuur. Want iets wat ‘van nature’ al zo krachtig is hoef je niet te versterken. Je kunt die kracht natuurlijk wel gebruiken. En voor het juiste gebruik heb je kennis nodig. Dus geloven we wel in kennis over de natuur om zo te komen tot een pure, eerlijke, 100% biologische en eetbare huidverzorgingslijn. Pure natuurlijke kracht gemaakt door de natuur … speciaal voor jou … in een flesje.’

Tasty Skincare serums

Tasty Skincare Cactusvijgolie+

Het assortiment van Tasty Skincare is net als hun producten heel krachtig en puur: je vindt er niet veel verschillende product-lijnen, het assortiment bestaat uit enkele producten die een multifunctionele werking hebben, en daardoor voor verschillende huidproblemen geschikt zijn. Ik mocht de Tasty Skincare Cactusvijgolie+ en het Oog- en Lip Serum testen. Eerst is de Cactusvijgolie+ aan de beurt:

Tasty Skincare Cactusvijgolie+ bestaat uit slechts twee ingrediënten: Biologische cactusvijgolie, virgin en koudgeperst en biologische Chiazaad olie, virgin en koudgeperst. Cactusvijgolie is het meest krachtige natuurlijke schoonheidsproduct is wat er bestaat, en wordt daarom ook wel ‘Platinum olie’ genoemd. Bij Tasty Skincare heeft men daarom slechts één ingrediënt aan deze bijzondere olie toegevoegd: Chiazaad olie. Beide oliën hebben een heel krachtige anti-aging werking, welke door ze te combineren nog eens versterkt wordt.

Cactusvijgolie+ doet enorm veel voor de huid: door het hoge gehalte Omega 3 en 6 vetzuren van de Chiazaad olie is de olie heel voedend, zorgt ervoor dat irritaties en roodheid van de huid verminderen, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, helpt de elasticiteit verbeteren, verbetert de hydratatie van de huid, helpt bij de genezing van littekens, voorkomt en vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen, zorgt voor een licht liftend effect en verstevigt de huid. Als 40-plusser klinkt dit mij natuurlijk heel goed in de oren!

Tasty Skincare serums

Tasty Skincare Cactusvijgolie+ zit in een smal glazen flesje, met 15 ml inhoud, er is overigens ook een groter flesje verkrijgbaar, met een inhoud van 30 ml. Het pompje zorgt ervoor dat doseren heel makkelijk en hygiënisch gaat. Wat mij direct opvalt, is het feit dat de olie heel zacht aanvoelt, en erg zuinig in gebruik is. Ik gebruik de olie als serum onder mijn nachtcrème, ik heb dan aan een paar druppeltjes voldoende voor mijn gezicht en hals.

De geur van de heel olie is heel natuurlijk: eigenlijk is een subtiele notengeur het enige wat ik ruik. Ik gebruik Tasty Skincare Cactusvijgolie+ om de andere avond, als serum onder mijn nachtverzorging. De olie is heel prettig in gebruik en laat zich eenvoudig verdelen, maar er blijft in eerste instantie wel een licht vettig laatje achter op mijn huid, wat even nodig heeft om goed in te trekken. Ik vind dit geen probleem, maar dit is wel de reden dat ik de olie minder geschikt vind om overdag te gebruiken. Bij een droge huid zal je overigens naar alle waarschijnlijkheid minder ‘last’ hebben van dat laagje. Als ik de olie een paar weken gebruik, constateer ik dat mijn huid inderdaad heel zacht geworden is, en dat littekents en kleine oneffenheden minder zichtbaar zijn. Mijn huid voelt steviger en soepeler aan, en minder trekkerig als ik onder de douche vandaan kom. Ik ben enorm onder de indruk van dit kleine flesje met zijn schitterende inhoud!

Tasty Skincare serums

Tasty Skincare Oog- en Lip Serum

Zoals bekend, is de huid rondom je ogen heel teer en kwetsbaar. Tasty Skincare serums maakte speciaal hiervoor een mooie blend van 100% natuurlijke oliën: Borage-olie, Amandelolie, Jojoba-olie, Argan olie, Teunisbloemolie, Hennepzaad-olie en Rozenbottel olie. Dit resulteert in een enorm krachtige olie die de huid rond je ogen voedt en verzorgt, en wallen en vochtophopingen helpt verminderen. Het serum is voorzien van een roller-applicator, waarmee je de olie met een licht masserende werking op de huid aanbrengt, en je dus eigenlijk twee vliegen in één klap slaat. Na het aanbrengen hoef ik de olie alleen nog maar lichtjes in mijn huid te kloppen, waarna deze zijn werk kan gaan doen.

Ook het Oog- en Lip Serum gebruik ik alleen ‘s avonds, olie en make-up gaan nu eenmaal niet heel goed samen. Bovendien vind ik het een groot voordeel dat de rijke oliën de hele nacht de tijd hebben om mijn huid te verzorgen en te voeden, terwijl ik lekker lig te slapen

Ook het Tasty Skincare Oog- en Lip Serum is een heel zachte, ‘gladde’ olie, die zich uitstekend laat inmasseren en redelijk snel in de huid trekt. Na een paar weken ziet de huid onder mijn ogen er opvallend ‘frisser’ en ‘helderder’ uit, en mijn wallen worden duidelijk minder zichtbaar.

Je vindt Tasty Skincare Cactusvijgolie+ (€ 35,95/15ml of € 59,95/30 ml) en Oog- en Lip Serum (€ 19,95/10 ml) bij SoloBioMooi, net als de andere varianten uit het assortiment. Op de website van Tasty Skincare zelf vind je meer informatie over de producten. De producten zijn niet echt goedkoop te noemen, maar voor dat geld krijg je wel hele kostbare, pure producten voor die echt wat doen voor je huid!

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Tasty Skincare serums

Reviews & Blogs
Lees ook