Review: Benecos Natural BB cream 8 in 1

29-08-2016 10:02
Deel dit bericht:

Ieder product wat ik ontvang om voor Beautyspots te reviewen, wordt meteen uitvoerig bekeken door mij, en als ik het op de foto gezet heb, gaat het de testfase in, om zo mijn mening te kunnen vormen voor de review. Meestal heb ik meteen al een eerste indruk, en 9 van de 10 keer blijkt die uiteindelijk ook de juiste. Meestal, maar niet altijd… Benecos Natural BB Cream 8 in 1, het product wat ik je in dit artikel laat zien, bleek een product waarbij mijn eerste indruk niet juist was. Ben je benieuwd naar mijn uiteindelijke mening over dit product, lees dan snel verder!

 

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Benecos Natural BB cream 8 in 1

De grootste hype rondom BB creams is inmiddels alweer een tijdje over, maar soms komt er toch nog een merk met een nieuwe BB cream, zo ook Benecos, met de Natural BB Cream 8 in 1. Deze BB cream bevat ontzettend veel werkzame en verzorgende ingrediënten, daarnaast gaat het hier natuurlijk om een biologisch product. Benecos is niet alleen een natuurlijk cosmeticamerk, het is ook nog eens heel betaalbaar en heeft mooie, moderne producten in haar assortiment. Mijn verwachtingen waren dan ook hoog gespannen!

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Benecos Natural BB Cream 8 in 1 bevat de volgende ingrediënten:

Aqua, Citrus Limon Fruit Water, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/Polyglyceryl-3 Esters, Isoamyl Laurate, Sucrose Distearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Stearate Citrate, Simmondsia Chinansis (Jojoba) Seed Oil*, Galactoarabinan, Cetyl Alcohol, Glyceryl Caprylate, Cera Alba (Beeswax), Lauroyl Lysine, Silica, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Oil*, Sucrose Stearate, Phenethyl Alcohol, P-Anisic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Extract, Limonene, Dehydroxanthan Gum, Sodium Hydroxide, Parfum (Essential Oils), Tocopherol, Talc, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Citral, Linalool; Ci 77891, Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499 *from organic farming

Jojoba-olie, Shea boter, olijfolie en Açai olie maken de huid soepen en zacht, en verzorgen haar intens. Granaatappel-extract kalmeert de huid indien deze gevoelig en/of geïrriteerd is, hyaluronzuur en Açai olie hebben een antioxidatieve werking en bieden bescherming tegen vrije radicalen en veroudering van de huid. Açai olie verbetert bovendien de elasticiteit van de huid, terwijl hyaluronzuur de huid van vocht voorziet.

Benecos Natural BB Cream 8 in 1 egaliseert en corrigeert de teint van de huid, en kalmeert, voedt en matteert de huid. Daarnaast werkt de BB Cream vochtinbrengend en geeft de huid een aangenaam gevoel. Het heeft dus inderdaad de eigenschappen van een BB cream: verzorging en make-up in één. Benecos Natural BB Cream 8 in 1 is in twee tinten verkrijgbaar, Fair en Beige. Fair is de lichtste kleur van de twee, ik ontving de kleur Beige.

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Je ziet op de foto’s hierboven dat Benecos Natural BB Cream 8 in 1 romig qua textuur is. Ik merk dit bij het aanbrengen ook heel goed, hij verdeelt heel makkelijk over mijn huid en laat zich goed blenden. De BB cream voelt heel comfortabel en natuurlijk aan op mijn huid, eigenlijk voel ik niet dat ik make-up draag. Alleen vond ik de kleur nogal donker overkomen op mijn hand, en daarom is de tube destijds in mijn make-up lade beland, om zich daar voorlopig even schuil te houden.

Vorige week was ik echter op zoek naar een ander product, en kwam toen de tube weer tegen. Ik besloot hem toch maar eens tevoorschijn te halen en hem te gaan gebruiken, en dat bleek een goede beslissing!

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Benecos Natural BB cream 8 in 1

Op de eerste foto draag ik alleen dagcrème, verder niets. Mijn huid heeft altijd wel wat rode vlekjes en onregelmatigheden. Op de tweede foto draag ik alleen wat concealer onder mijn ogen, en heb ik de Benecos Natural BB Cream 8 in 1 aangebracht. Het resultaat is heel natuurlijk, ik vind het erg mooi. Normaal gesproken kies ik op werkdagen eigenlijk altijd voor een dekkende foundation, maar deze BB cream vind ik erg geschikt voor de dagen dat ik eigenlijk niet te veel make-up wil gebruiken.

Met een beetje blush, mascara en lipstick is mijn ‘make-up light’ look klaar!

Natasja is 42 jaar, gek op West Brabant, op honden én op cosmetica. Natasja schrijft (en test) regelmatig voor SoloBioMooi en heeft haar eigen beautyblog: Beautyspots.nl

Reviews & Blogs
Lees ook