Reviews & Blogs

La Fare eye contour miracle care crème

10-08-2017 11:53

Het Franse merk La Fare 1789 heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd. Dit keer gaat het om een oogcrème, namelijk de La Fare eye contour miracle care crème. Zou het, zoals de naam zegt, ook echt een wonder in een potje zijn? Lees snel deze review om dat te weten te komen!

Lees meer...

Montbrun micellair lotion

06-08-2017 15:29

Eigenlijk al zodra ik micellair water jaren geleden in de winkel ontdekte, gebruik ik het om make-up te verwijderen. SoloBioMooi heeft nu de Montbrun micellair lotion in het assortiment, met alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten.

Lees meer...

Review | Oliv bio body milk & hand cream

22-07-2017 16:01

Dankzij het bloggen ontdek ik veel leuke merken met een mooi verhaal of een bijzonder ingrediënt. Bijvoorbeeld Oliv bio, een Frans merk waarbij olijfblad centraal staat. Ik heb de Oliv bio body milk en de hand cream getest voor een review!

Lees meer...

Review | Boho green make-up nagellak

22-07-2017 15:42

Ik maakte 2 jaar geleden kennis met Boho green make-up nagellak. De producten zijn grotendeels natuurlijk, dierproefvrij en vegan. En ondanks dat doet de kwaliteit van de lakjes niet onder voor reguliere nagellak. Vandaag laat ik 3 tinten zien!

Lees meer...

Review: Boho nagellak review | 5 mooie tinten!

15-07-2017 17:36

Wist je dat er zelfs groenere alternatieven zijn voor nagellak? Tot vorig jaar had ik hier nog nooit bij stil gestaan en nu heb ik zelfs enkel nog ‘groene’ lakjes. Daarmee bedoel ik natuurlijk niet de kleur groen, maar groen als in ‘eco’. En eigenlijk kun je het ook wel ‘eco chique’ noemen, want ik … Lees verder Review: Boho nagellak review | 5 mooie tinten!

Lees meer...

Review | ZoiY cleansing lotion & nachtcrème

06-07-2017 20:43

ZoiY is misschien een merk waar je nog nooit van gehoord hebt. En dan gebruiken ze ook nog eens een heel bijzonder ingrediënt waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Juist deze merken zijn natuurlijk extra leuk om uit te proberen! Kijk je mee naar de ZoiY cleansing lotion en nachtcrème?

Lees meer...

Reviews & Blogs
Lees ook