Reviews & Blogs

Alphanova sun body oil | Houd de zomer vast!

19-09-2017 11:10

De Alphanova sun body oil is een product waarmee je dat zomerse gevoel nog wat langer vast kunt houden. Het assortiment van Alphanova is opgedeeld in een lijn voor baby’s, voor kinderen en minerale zonneproducten. Alle producten zijn verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediënten.

Lees meer...

Lavera hydro effect serum

04-09-2017 19:52

Lavera heeft de afgelopen tijd weer wat nieuwe toevoegingen aan het assortiment gedaan, waaronder dit Lavera hydro effect serum. Na een kijkje op de verpakking en de INCI-lijst leek het mij een zeer geschikt product voor mijn vochtarme huid en ik werd niet teleurgesteld!

Lees meer...

Boho Liberty Island collection

26-08-2017 18:56

Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je dat ik gek ben van de lakjes van Boho! Er staan niet voor niets al een aantal reviews online. De meeste producten zitten vast in het assortiment, maar Boho heeft nu een limited edition uitgebracht. En wel met nagellak: de Boho Liberty Island collection!

Lees meer...

La Fare eye contour miracle care crème

10-08-2017 11:53

Het Franse merk La Fare 1789 heeft een nieuw product aan het assortiment toegevoegd. Dit keer gaat het om een oogcrème, namelijk de La Fare eye contour miracle care crème. Zou het, zoals de naam zegt, ook echt een wonder in een potje zijn? Lees snel deze review om dat te weten te komen!

Lees meer...

Montbrun micellair lotion

06-08-2017 15:29

Eigenlijk al zodra ik micellair water jaren geleden in de winkel ontdekte, gebruik ik het om make-up te verwijderen. SoloBioMooi heeft nu de Montbrun micellair lotion in het assortiment, met alleen maar natuurlijke en biologische ingrediënten.

Lees meer...

Review | Oliv bio body milk & hand cream

22-07-2017 16:01

Dankzij het bloggen ontdek ik veel leuke merken met een mooi verhaal of een bijzonder ingrediënt. Bijvoorbeeld Oliv bio, een Frans merk waarbij olijfblad centraal staat. Ik heb de Oliv bio body milk en de hand cream getest voor een review!

Lees meer...

Reviews & Blogs
Lees ook