Categorieën
Merk
Vegan
SALE

SALE

Extra leuk en super voordelig natuurlijke cosmetica shoppen doe je hier. Wij maakten hieronder namelijk een selectie van producten die bijvoorbeeld binnenkort uit ons assortiment verdwijnen. Gewoon omdat we altijd met onze tijd en jullie wensen mee willen gaan en dan kiezen we ook voor een heel nieuw merk. Soms omdat we speciaal voor jou extra groot hebben ingekocht. Bovendien verrassen we in je onze sale-rubriek zo nu en dan graag met een eenmalige sale-prijs, zodat jij onze favorieten voor een wel heel aangename prijs kunt proberen.
We hebben ook een selectie aan producten met een beperkte houdbaarheid. Uiteraard zijn deze producten nog steeds van dezelfde uitstekende kwaliteit die je van ons gewend bent, maar ze moeten wat eerder opgemaakt worden. Alle onderstaande producten hebben na openen nog steeds een houdbaarheid van zes tot achttien maanden. 

Zie je in onze sale-categorie nu een product waar je ontzettend nieuwsgierig naar bent en wat je wel heel graag zelf zou willen gaan uitproberen, doe het dan vandaag nog in je winkelmandje! Van een aantal van deze producten hebben we namelijk nog maar een beperkte voorraad. Onze sale wordt zeer regelmatig aangevuld, het is dus zeker de moeite waard om af en toe naar de nieuwe aanvullingen te komen kijken.