Categorieën
Merk
Vegan
SALE

SALE

Extra leuk en super voordelig natuurlijke cosmetica shoppen doe je hier. Wij maakten voor jou een selectie van producten die binnenkort uit ons assortiment verdwijnen. Gewoon omdat we altijd met onze tijd en jullie wensen mee willen gaan en dan kiezen we ook voor een heel nieuw merk.  
Zie je in onze sale-categorie nu een product waar je ontzettend nieuwsgierig naar bent en wat je wel heel graag zelf zou willen gaan uitproberen, doe het dan vandaag nog in je winkelmandje! Van een aantal van deze producten hebben we namelijk nog maar een beperkte voorraad. Onze sale wordt zeer regelmatig aangevuld, het is dus zeker de moeite waard om af en toe naar de nieuwe aanvullingen te komen kijken. 

Soms omdat we speciaal voor jou extra groot hebben ingekocht of verrassen we je in onze sale-rubriek graag met een eenmalige sale-prijs, zodat jij onze favorieten voor een wel heel aangename prijs kunt proberen.
We hebben ook een selectie aan producten met een beperkte houdbaarheid. Uiteraard zijn deze producten nog steeds van dezelfde uitstekende kwaliteit die je van ons gewend bent, maar ze moeten wat eerder opgemaakt worden. Alle onderstaande producten hebben na openen minimaal nog een houdbaarheid van zes tot achttien maanden. Veel shopplezier!