Merk
Vegan

Acne

Hier vind je de natuurlijke oplossing om acné te behandelen. Reinig met Indemne Miss Ella je gezicht en breng daarna de Indemne Gimme Clear.  
Gebruik altijd een natuurlijke shampoo! Reguliere shampoo’s bevatten agressieve ontvetters die je gezichtshuid geen goed doen!
Ook vind je hier de mildste zonnebrandcreme die geschikt zijn voor de huid met acné.
We staan altijd open om je advies te geven, bel of mail ons gerust.

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem. Het kan voorkomen op alle leeftijden, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het is niet besmettelijk. Acne komt vaker voor bij een vette huid dan op een droge huid, maar een vette huid hoeft niet per definitie acne-gevoelig te zijn. Acne ontstaat wanneer (het teveel aan) talg in aanraking komt met bacterien.
Vaak zijn mensen met acne geneigd om agressieve danwel uitdrogende producten te gebruiken. Wij selecteerden speciale producten die effectief werken voor acne, maar wel heel mild zijn voor de huid. Ze focussen zich op de onzuiverheden, maar doen dat zonder de huid uit balans te brengen. Kies naast je standaard reiniging en gezichtsverzorging af en toe voor een intensief reinigend gezichtsmasker. Wij raden het gebruik van een peeling of scrub af bij een acne-huid. Door de peeling deeltjes kunnen onzuiverheden ‘openknappen’ waardoor de bacterieren over het gezicht verspreid worden en hierdoor wordt het probleem vaak verergerd.