Categorieën
Merk
Vegan
Huidprobleem

Huidprobleem

Lang niet iedereen is gezegend met een perfecte huid. Wij begrijpen dat een huidprobleem, groot of klein, je onzeker of zelfs verdrietig kan maken. Huidproblemen kunnen tal van oorzaken hebben, en gelukkig hebben wij voor jou ook tal van natuurlijke oplossingen.

We geven altijd 2 adviezen:
* Reinig je huid altijd 2x per dag voordat je serum/creme gebruikt. 
* Gebruik een natuurlijke shampoo. In reguliere shampoo’s zitten agressieve ontvetters die de werking van huidverzorgingsproducten vertroebelen.

Wij hebben onze producten gecategoriseerd per huidprobleem, zodat het voor jou makkelijk wordt om voor jouw passende producten / oplossingen te vinden. In de 1e categorie vind je producten om je gezicht goed te reinigen.

Geef je huid de tijd om aan je nieuwe producten te wennen. Houdt verder altijd in je achterhoofd dat je huidprobleem niet van de ene op de andere dag ontstaan is, en dus (helaas) ook niet van de ene op de andere dag opgelost zal worden.
Kijk verder ook altijd naar het totaalplaatje. Huidproblemen als, acné, eczeem, roodheid, pigmentvlekken, puistjes, kunnen tal van oorzaken hebben. Het probleem heeft zeker niet altijd en alleen te maken met de producten die je op je huid gebruikt, maar ook levensstijl, voeding, omgevingsfactoren, klimatologische invloeden, erfelijke factoren en stress kunnen problemen opwekken of verergeren.