Nutraskin collageen drinkRimpels verminderen van binnenuit doe je vanaf nu met Nutraskin! De Nutraskin collageen drink is een anti-ageing supplement waarvan het effect te danken is aan de specifieke bioactieve collageenpeptiden. Drink je huid mooi en gezond!

Wat is collageen?Collageen is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt, het is een zogenaamde lichaamseigen stof. Collageen is een eiwit en houdt het bindweefsel bij elkaar. De middenlaag van je huid, ook wel de lederhuid genoemd, bestaat voor zo’n 30% uit collageen. Naarmate je ouder wordt, gaat de natuurlijke aanmaak van collageen door het lichaam afnemen. Hierdoor neemt de elasticiteit van de huid ook af en ontstaan er op den duur lijntjes en rimpels.

Wat doet Nutraskin voor de huid?
Nutraskin is speciaal ontwikkeld om het verlies van collageen in de huid tegen te gaan. Hoe? De VERISOL® bioactieve petiden in de drank zetten de fibroblasten in de collageenvezels aan om meer collageen aan te maken. In ‘gewoon Nederlands’ zou je kunnen zeggen dat rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Ook de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd door het drinken van de Nutraskin collageen drink.

Hoe kun je de collageenproductie in je huid stimuleren? 

Collageen kan gebruikt worden als opvulmiddel van lijntjes en rimpels. Het kan dus door een plastisch chirurg worden ingespoten. Het effect hiervan is altijd tijdelijk. Ook kunnen er producten, crèmes dus, gebruikt worden met daarin collageen. Echter, collageen aangebracht op de huid door middel van een crème heeft eigenlijk niet het gewenste effect. Collageen in een crème is namelijk niet in staat is om echt in de huid te dringen en op die manier de tekorten aan te vullen. Wel kan collageen in gezichtsverzorging werken als een goed middel om het vochtniveau op peil te houden. Tot slot kan collageen ook aangevuld worden door het drinken van voedingssupplementen met daarin collageen. Vaak bevatten dit soort drankjes ook vitamine C, die zeer belangrijk zijn voor een gezonde huid in het algemeen en de aanmaak van collageen in het bijzonder. Neemt mijn lichaam het collageen in de Nutraskin drink wel op?


De VERISOL® collageen peptiden worden snel en bijna helemaal door het lichaam opgenomen. Dit komt doordat het collageen een zogenaamde enzymatische bewerking heeft ondergaan. Door die behandeling zijn de peptiden vele malen kleiner geworden en zo wordt het voor het lichaam makkelijker opgenomen dan ‘gewoon’ collageen.

Wat zijn de ingrediënten van de Nutraskin drank?

Nutraskin bestaat voor 100% uit daadwerkelijk actieve ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt in de Nutraskin drink is VERISOL®. VERISOL® bestaat uit bioactieve collageenpeptiden (BCP). Dit collageen wordt ook wel gehydrolyseerd collageen genoemd, of collageenhydrolysaat. Ook bevat Nutraskin drink vitamine C. Nutraskin is glutenvrij en bevat geen suikers, geur- kleur- of smaakstoffen, stabilisatoren, zuurteregelaars of emulgatoren. Nutraskin is niet geschikt voor veganisten.
Hoe gebruik je Nutraskin drink?

De verpakking bevat 20 sachets. Het is de bedoeling dat je dagelijks 1 sachet oplost in water of vruchtensap. Het duurt ongeveer twee minuten voordat het poeder volledig is opgelost. Mocht er zich een klein schuimlaagje vormen, dan is dit geen enkel probleem. Het is een heel normaal verschijnsel. Dit kun je vervolgens opdrinken. Zorg er voor dat je de drank buiten de maaltijden opdrinkt. Je mag Nutraskin onbeperkt blijven gebruiken.

Lees meer

Oeps, geen producten van deze fabrikant.