Lees over ECO huidverzorging met thermaal water

Ontdek de kracht van thermaal water in de natuurlijke producten van Eau Thermale Montbrun

Het uit de Provence afkomstige merk Eau Thermale Montbrun verrijkt al hun producten met thermaal water. Doordat Montbrun het water direct van de bron, gelegen in de buurt van de Aix-en-Provence, haalt, blijven alle krachtige en positieve eigenschappen van dit bijzondere water perfect behouden.

Strenge controles

Het thermaal water dat gebruikt wordt in de producten ondergaat in elke fase van het productieproces strenge controles in het laboratorium van Montbrun, zodat de kwaliteit van elk individueel product gewaarborgd wordt. 

Thermaal water goed voor lichaam en geest

Dat thermaal water zeer positieve eigenschappen heeft op de huid en zelfs op de gezondheid in het algemeen, is al generaties lang bekend.
Baden in thermaal water wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor mensen met de meest uiteenlopende gezondheidsklachten. Zo kan het verlichting bieden bij spier- en gewrichtsproblemen en reuma, maar levert het ook effect bij bijvoorbeeld ademhalingsmoeilijkheden. Baden in thermaal water kan ook ten allen tijde zeer ontstressend werken. 

De unieke eigenschappen van thermaal water op de huid 

Thermaal water komt diep uit de aarde en heeft zich tijdens die lange reis verrijkt met mineralen en sporenelementen. Hierdoor heeft dit water unieke eigenschappen. Niet alleen heeft het een verzachtende en verzorgende werking op de huid, ook werkt het uitermate kalmerend op de geïrriteerde huid. Thermaal water beschermt de huid ook op effectieve wijze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit water kan voor alle huidtypes gebruikt worden, en dus zelfs wanneer de huid geïrriteerd of beschadigd is. 

Montbrun voor het hele gezin 

Het Montbrun assortiment is opgedeeld in producten die geschikt zijn voor zowel gezicht als lichaam. Alle producten zijn geschikt voor alle huidtypes. Door de aangename en zeer neutrale geur zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen en door de milde samenstelling kunnen de producten ook door kinderen gebruikt worden. Montbrun heeft ook anti-ageing producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de rijpe huid. 

De ingrediënten in de Montbrun producten 

Montbrun maakt in al hun producten gebruikt van Thermaal water uit de Provence. Ingrediënten die zij verder gebruiken zijn onder andere aloë vera, sheaboter, jojoba-olie, avocado-olie, korenbloemwater en Inca Inchi olie. De producten zijn allemaal voorzien van het ECOCERT-keurmerk en zijn volledig vrij van parabenen, siliconen, en synthetische geur-en kleurstoffen.

Lees meer