Montbrun Eau Thermale
Merk
Vegan
Montbrun Eau Thermale
Thermaal water uit de Provence, dat is de kracht van Eau thermale Mont brun. Het Franse merk gebruikt dit bijzondere bronwater als hoofdbestanddeel in al hun producten. De positieve invloed van baden in thermaal water is al generaties lang bekend, en steeds meer mensen ontdekken ook de bijzondere eigenschappen en de voordelen die thermaal water voor de gezondheid en het aanzien van hun huid kan betekenen.
Thermaal water komt diep uit de aarde en tijdens deze reis heeft het zich kunnen verrijken met mineralen en sporenelementen. Hierdoor heeft dit thermale water bijzondere eigenschappen gekregen en kan het toegepast worden om de huid te verzorgen, verzachten, hydrateren en kalmeren. 
Eau thermale Montbrun maakt naast thermaal water gebruik van natuurlijke en deels biologische ingredienten, zoals sheaboter, jojoba-olie, avocado-olie, korenbloemwater en Inca Inchi olie. De formule is geheel vrij van parabenen, siliconen en synthetische geur- en kleurstoffen. Door deze pure samenstellingen zijn alle Montbrun producten geschikt voor alle huidtypes. De geuren zijn aangenaam en heel subtiel, zodat zowel mannen als vrouwen de producten kunnen gebruiken.
Ons assortiment Montbrun bestaat momenteel uit tien unisex producten die gebruikt kunnen worden voor het reinigen en het verzorgen van zowel gezicht als lichaam. Er zijn ook speciale anti-ageing producten beschikbaar, die zich specifiek richten op de verzorging van een ouder wordende huid.