Erbaviva
Merk
Vegan
Erbaviva
'Erba' betekent 'kruiden' en 'viva' betekent 'leven’. Het merk Erbaviva begon allemaal met een bijzondere lancering van biologische producten voor baby’s. Dit was een groot succes en later werd er dan ook een biologische zwangerschapslijn ontwikkeld, met alles wat mama’s (in wording) zich qua verzorging maar wensen konden. Nu heeft Erbaviva een volledig assortiment met producten die rijk zijn aan kwalitatief zeer goede ingredienten en etherische olieen. Deze heerlijk ruikende olieen hebben een positieve invloed op je welzijn, waardoor Erbaviva een heerlijk feel-good-brand is. 
Alle Erbaviva producten zijn vrij van agressieve reinigingsmiddelen, chemische geurstoffen, conserveerstoffen, petro-chemische stoffen, antibiotica, genetisch gemanipiuleerde bestanddelen en andere nare toevoegingen die je huid, je gezondheid of de wereld waarin we leven onnodig schade kunnen aanbrengen.  

Erbaviva is goed voor jou, en voor de wereld om je heen. Erbaviva draagt namelijk het USDA keurmerk dat wordt uitgegeven door de Amerikaanse mininster van landbouw. Een bedrijf moet aan hele strenge eisen voldoen om dit keurmerk te mogen dragen. Het keurmerk garandeert dat alle gebruikte bestanddelen, de productieruimte én het hele productieproces, voldoen aan de strenge eisen van het National Organic Program. Producten met het USDA keurmerk bevatten minstens 95% biologische bestanddelen. Ook op maatschappelijk gebied gaat Erbaviva respectvol om met hun medemens. Al vanaf de oprichting maakt Erbaviva namelijk deel uit van een project dat het Pwo Karen bergvolk in Noord-Thailand en Birma financieel ondersteunt. Het bedrijf heeft dus een grote maatschappelijke betrokkenheid, die ook weer terug komt in het feit dat vrijwel alle verpakkingen van gerycled materiaal zijn. Voor de amberkleurige glazen verpakkingen is heel bewust gekozen, op deze manier wordt namelijk de kwaliteit en effectiviteit van de etherische olieen gewaarborgd. Erbaviva is geschikt voor vegetariers en een groot deel van de producten ook voor veganisten.