Ooh! Oils of Heaven
Merk
Vegan
Ooh! Oils of Heaven

Ooh! Wat een prachtige en (h)eerlijke producten zijn dit. Oils of heaven speurt de hele wereld af op zoek naar de meest kostbare en werkzame olieen om ze te verwerken in schoonheidsproducten. Welke huidzorg je ook hebt, Oils of heaven heeft een voor jou passende gezichtsolie.
Kies uit Cacay, Moringa, Baobab, Argan of Rosehip olie. Zeer effectief doordat de biologische olie koud geperst wordt en bovenal ontzettend puur en volledig zonder toevoegingen, de verpakkingen ingaat. Ze zijn zeer aangenaam en luxueus in het gebruik. Hydrateren, voeden, beschermen, regenereren, verjongen en mooier maken. Oils of heaven kan het allemaal.
Wij zeggen dus volmondig OOH! tegen Oils of heaven omdat het merk jou het allerbeste geeft wat de natuur maar te bieden heeft, maar dan wel op een verantwoorde, duurzame en eerlijke manier. 

Door de manier waarop Oils of heaven met de natuur en hun leveranciers omgaat, wordt niet alleen jouw huid elke dag een beetje mooier en gelukkiger, maar ook de wereld waarin wij leven. Deze biologische gezichtsolieën worden koud geperst zodat alle effectieve eigenschappen ook daadwerkelijk behouden blijven. Puurder dan in deze vorm kun je de natuurlijke mooimakers in deze flaconnetjes eigenlijk niet krijgen. Het merk streeft ernaar om op een eerlijke manier samen te werken met kleine en lokale leveranciers zodat zij in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien.