Oliv' BIO
Merk
Vegan
Oliv' BIO

Oliv’BIO is een Mediteraans merk dat gebruik maakt van al het goede van olijfolie extract, afkomstig van de ‘Heilige boom'. Olijfolie is een absolute alleskunner en je kunt er ook op het gebied van cosmetica dan ook zeer goed mee multi-tasken. Het ingredient is rijk aan anti-oxydanten die je huid beschermen tegen vrije radicalen en verder heeft het een verzachtende, anti-bactierele en helende werking op de huid. Dit maakt het assortiment van Oliv’BIO biologische huidverzorgingsproducten geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes.
Oliv’BIO heeft zachte, maar zeer doeltreffende producten om de huid te reinigen en daarna te verzorgen, als mede speciale treatments zoals een exfoliating cream en masker om de conditie van de huid te boosten. Ook heeft Oliv’BIO de speciale en zeer effectieve Moonlight lijn, die speciaal voor de rijpere huid met pigmentvlekjes is ontwikkeld.

Om de krachtige eigenschappen van olijfolie te behouden wordt er slechts twee maanden per jaar geoogst, namelijk in maart en april. Op deze manier garandeert Oliv’BIO de best mogelijke kwaliteit van ieder afzonderlijk product. Naast olijfolie worden er nog diverse andere natuurlijke zachtmakers in de producten verwerkt, zoals sheaboter, jojoba-olie, macademia-olie en edelweiss. Het Oliv’BIO huidverzorgings assortiment is overzichtelijk en vrij uitgebreid, voor elk type huid is er wel een passend product te vinden.
Oliv’BIO heeft bewust gekozen voor pompflacons en ondoorzichtige verpakkingen zodat licht, zuurstof en bacterien geen nadelige invloed kunnen uitoefenen op de kwaliteit en houdbaarheid van de producten.