Lees over Charwhite natuurlijke tanden witter

CHARWHITE Cosmetics Teeth Whitener Powder 

Een gezond gebit met witte tanden en een stralende glimlach op een 100% natuurlijke en plantaardige wijze.

Witte tanden met Charwhite

Last van verkleuring of vlekken op je tanden? Wil je gewoon graag wittere, schonere tanden? Charwhite Natural Teeth Whitening Powder 100% natuurlijk maakt je tanden witter. Charwhite bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten. 

Charwhite is 100% vegan

Charwhite is geschikt voor veganisten. Bij Charwhite geloven ze namelijk in de kracht van plantaardige ingrediënten.  Duurzaam voor het milieu en ook veel gezonder voor jou. Uiteraard is het merk dierproefvrij.

Vrij van schadelijke stoffen

Charwhite is geheel vrij van schadelijke chemicaliën of kunstmatige toevoegingen. Charwhite neemt het begrip "natuurlijk" zeer serieus en zij geloven dat Moeder Natuur het het beste weet. Dat is de reden waarom Charwhite niet gelooft in genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Witte tanden zonder pijn

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Niet met Charwhite! Er zijn namelijk geen schadelijke chemicaliën nodig om mooie witte tanden te hebben. 

Voor het goede doel

Hoe gek het ook voor ons mag klinken, weet je dat er nog steeds mensen in deze wereld zijn die vier uur per dag moeten lopen om water te halen uit de dichtstbijzijnde put? Dat het water besmet kan zijn en dus niet drinkbaar? Weet je dat er op de dag van vandaag 250 miljoen kinderen zijn die nog steeds niet kunnen lezen en schrijven?

De oplossing is zo simpel. Al voor € 2 kan een kind in een derde wereld land als Ghana naar school gaan voor twee weken. 

Charwhite gelooft dat iedereen een verschil in deze wereld kan maken. Waarom? Omdat iets heel kleins toch een groot effect kan hebben!  Charwhite is van mening dat ieder mens recht heeft op schoon drinkwater en basisonderwijs. Om deze reden doneren zij een deel van de omzet aan goede doelen. Dit geld maakt voor veel mensen een ongelooflijk groot verschil.

Met elke CHARWHITE die je koopt help je dus om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken. Kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Je helpt bij de bouw van nieuwe waterbronnen voor drinkwater, omdat schoon water een wereld van verschil maakt. 

CHARWHITE is meer dan alleen mooie witte tanden. CHARWHITE is een beweging. Laten we deze prachtige wereld samen een beetje beter en mooier maken. Samen kunnen wij dit doen!

Charwhite maakt je tanden op natuurlijke wijze witter
Lees meer

Oeps, geen producten van deze fabrikant.