Lees meer over Charwhite Cosmetics dé natuurlijke tanden witter, 100% natuurlijke én vegan

CHARWHITE Cosmetics Teeth Whitener Powder tovert je natuurlijk witte tanden en een stralende glimlach! 100% natuurlijk en plantaardig.

Last van verkleuring of vlekken op je tanden? Wil je gewoon graag wittere, schonere tanden? Charwhite Natural Teeth Whitening Powder 100% natuurlijk maakt je tanden witter. Charwhite bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten. 

Vegan

CHARWHITE is veganistisch, ze geloven in de kracht van plantaardige ingrediënten.  Duurzaam voor het milieu en ook veel gezonder voor jou.

Niet toxisch

CHARWHITE is vrij van schadelijke chemicaliën of kunstmatige toevoegingen, omdat wij voor u accepteren alleen de gezondste en het beste van alle ingrediënten.

Cruelty-Free

Wij houden van dieren en daarom zouden we ons nooit bezig houden met dierproeven.

Niet genetisch gemodificeerd

We nemen "natuurlijk" zeer serieus en we geloven dat Moeder Natuur het beste kent. Dat is de reden waarom we niet geloven in vorm van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Pijnloos

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Dat willen we zeker niet! Wij geloven dat er geen schadelijke chemicaliën nodig zijn om mooie witte tanden te hebben. Verbrand of geïrriteerde tandvlees willen we je besparen met CHARWHITE. 

GOEDE DOEL

we#love to make you #smile

Hoe gek het ook voor mag klinken, weet dat er nog steeds mensen in deze wereld zijn die vier uur per dag moeten lopen om water te halen uit de dichtstbijzijnde put? Dat het water besmet kan zijn en dus niet drinkbaar.
Weet je dat er op de dag van vandaag 250 miljoen kinderen zijn die nog steeds niet kunnen lezen en schrijven?

De oplossing is zo simpel. Al voor € 2,00 kan een kind in een derde wereld land als Ghana naar school gaan voor twee weken. 

Om te helpen niet alleen doneren of ga als ontwikkelingswerker in Afrika duizenden euro's. Charwhite gelooft dat uit de diepten van de ziel dat iedereen meteen een verschil in deze wereld kan maken. Waarom? Omdat veel kleine dingen groot effect kan. Charwhite is van mening dat ieder mens recht heeft op drinkwater en basisonderwijs te reinigen. Om deze reden moeten we vastberaden 10% van alle winsten doneren aan twee goede doelen, waardoor het werk van hun leven heeft gemaakt om te pleiten voor deze rechten.

Met elke CHARWHITE die je koopt help je de vicieuze cirkel van armoede een gezin te doorbreken, kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Je helpt bij de bouw van nieuwe waterbronnen voor drinkwater, omdat schoon water een wereld van verschil maakt. 

CHARWHITE is meer dan alleen mooie witte tanden. CHARWHITE is een beweging. Laten we deze prachtige wereld samen een beetje beter te maken. Samen kunnen wij dit doen!

Charwhite maakt je tanden op natuurlijke wijze witter
Lees meer