Charwhite Cosmetics
Charwhite Cosmetics
Charwite loves to make you smile! Een stralende, witte lach, maar dan natuurlijk wel op een gezonde manier! Charwhite Natural Teeth Whitening Powder is 100% natuurlijk en maakt je tanden bij elke poetsbeurt een beetje witter. Het merk is vegan, want zij geloven in de kracht van plantaardige ingredienten. Vaak worden witte(re) tanden nog steeds geassocieerd met pijnlijke en / of agressieve behandelingen, maar niets is minder waar. Charwhite is namelijk helemaal vrij van schadelijke chemicalien of kunstmatige toevoegingen. Ook is er geen fluoride toegevoegd. Naast het feit dat Charwhite je tanden witter maakt, reinigt en verzorgt het poeder je tanden en je tandvlees op milde, maar effectieve wijze. Het poeder is goed voor zo’n 150 poetsbeurten. 

</

Op een natuurlijke manier gezonde en witte(re) tanden, geheel veilig en pijnvrij. En dat allemaal op natuurlijke wijze. Charcoal is de actieve kool uit kokosnotdoppen en deze reinigt niet alleen de tanden, maar heeft ook een ontgiftende werking doordat het in staat is om vuil- en giftstoffen te verwijderen en aanslag aan zich bindt. Bentoniet clay versterkt het tandglazuur. Het bleek-en glanseffect wordt veroorzaakt door de organische Sweet orange peel. Oganische pepermunt verfrist de mond en voorkomt ontstekingen.
Kleine moeite met groots resultaat. Voor Charwhite is dit niet slechts van toepassing op je mondverzorging. Met elke CHARWHITE die je koopt help je namelijk de vicieuze cirkel van armoede een gezin te doorbreken, kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Je helpt bij de bouw van nieuwe waterbronnen voor drinkwater, omdat schoon water een wereld van verschil maakt.