Lees meer over Benecos natuurlijke make-up, ook vegan.

BENECOS: Lange tijd dachten we dat ecologisch en biologisch goed is voor mens en aarde, maar dat het slechts bereikbaar is voor de 'happy few’: Benecos, betaalbare biologische make-up.
Benecos is een mooi, hip en trendy merk met iets extra's. En dat iets extra's is biologisch. Benecos heeft een mooi assortiment minerale make-up van lipstick, foundations tot nagellak. Kleuren die je opfleuren, je blij maken en een plezier zijn om elke dag opnieuw te gebruiken. 

Een van de eerste natuurlijke merken die liet zien dat eco en biologisch niet persé duur en onbereikbaar hoeft te zijn, is Benecos. Daarnaast is het ook een van de eerste natuurlijke merken met een moderne, frisse uitstraling.

Benecos heeft een prachtig en uitgebreid assortiment producten met verzorgende, biologische ingrediënten en prachtige, moderne kleuren.

Benecos is mooi, hip en trendy. Benecos is (natuurlijk) biologisch. Benecos heeft een uitgebreid assortiment make-up met mooie, sprekende kleuren: van lipstick tot nagellak. Kleuren die je blij maken, je dag opfleuren en een plezier zijn om te gebruiken. En de producten van Benecos hebben een mooie uitstraling, ze staan prachtig op je badkamer of je make-up tafel. Ze zorgen voor een klein feestje, iedere dag weer!


Op de nagellakjes na is de hele Benecos productlijn volledig
BDIH gecertificeerd. Dat wil zeggen dat er geen parabenen gebruikt worden, maar ook dat de producten dierproefvrij zijn en dat er bij de productie geen kinderarbeid plaats vindt. Eigenlijk gewoon zoals het hoort dus.
Benecos heeft een mooi assortiment dagelijkse verzorging voor gezicht, lichaam en haar. De lijn is biologisch, heeft een frisse hippe uitstraling en is zeer betaalbaar. De lichaams- en haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in verschillende geuren.


Op het gebied van make-up heeft Benecos een zeer compleet assortiment. Van foundation of BB cream tot mascara, van blush tot oogschaduw. De Benecos oogmake-up is geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen, en ook voor contactlensdragers.
En of je nu van lipstick of lipgloss houdt, van naturel of juist een felle kleur op je lippen: je vindt het allemaal in het assortiment van Benecos.

Alles gecertificeerd natuurlijk, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over wat je op je gezicht aanbrengt. 100% natuurlijk, 100% veilig.

De nagellakjes van Benecos zijn vrij van natriumlaurylsulfaat, aardolie, formaldehyde, DBP, tolueen en ftalaten, allemaal stoffen die je écht niet op je nagels wilt! In plaats van deze schadelijke ingrediënten gebruikt Benecos alleen maar natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je nagels en je huid, terwijl ze toch een goede houdbaarheid hebben en een intense pigmentatie.
De Benecos nagellakjes hebben ook een UV-remmer, zodat de kleuren langer intens blijven.

Bij SoloBioMooi vind je alle producten uit het Benecos assortiment, dat is nog eens lekker shoppen!

Lees meer