Lees meer over Benecos natuurlijke make-up, ook vegan.

BENECOS, natuurlijke cosmetica voor iedereen

Lange tijd dachten we dat natuurlijke cosmetica slechts bereikbaar was voor de 'happy few’. Benecos bracht daar verandering in en introduceerde een compleet assortiment betaalbare biologische make-up.

De betaalbare natuurlijke cosmetica van Benecos

Een van de eerste natuurlijke merken die liet zien dat eco en biologisch niet persé duur en onbereikbaar hoeft te zijn, is Benecos. Daarnaast is het ook een van de eerste natuurlijke merken met een moderne, frisse uitstraling. 

Benecos is een mooi, hip en trendy merk met iets extra's. En dat ‘extra's' is biologisch. Benecos heeft een prachtig en uitgebreid assortiment producten met verzorgende, biologische ingrediënten, echte verwen-texturen en heerlijke geuren.

De samenstelling van Benecos

Op de nagellakjes na is de hele Benecos productlijn volledig BDIH gecertificeerd. Dat wil zeggen dat er geen parabenen gebruikt worden, maar ook dat de producten dierproefvrij zijn en dat er bij de productie ervan geen kinderarbeid plaats vindt. Eigenlijk gewoon zoals het hoort dus. Benecos heeft een mooi assortiment dagelijkse verzorging voor gezicht, lichaam en haar. Het complete assortiment is biologisch, heeft een frisse hippe uitstraling en is zeer betaalbaar. De lichaams- en haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. 

De make-up van Benecos

Op het gebied van make-up heeft Benecos een zeer compleet assortiment. Van foundation of BB cream tot mascara en van blusher tot oogschaduw. De Benecos oogmake-up is geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen, en ook voor contactlensdragers. En of je nu van lipstick of lipgloss houdt, van naturel of juist een felle kleur op je lippen: je vindt het allemaal in het assortiment van Benecos. Alle producten worden ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten.

De nagellak van Benecos

De nagellakjes van Benecos zijn vrij van natriumlaurylsulfaat, aardolie, formaldehyde, DBP, tolueen en ftalaten. En dat is maar goed ook, want in feite zijn dit allemaal stoffen die je écht niet op je nagels wilt! In plaats van deze schadelijke ingrediënten gebruikt Benecos alleen maar natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor je nagels en je huid, terwijl ze toch een goede houdbaarheid hebben en een intense pigmentatie. De Benecos nagellakjes zijn bovendien voorzien van een UV-remmer, zodat de kleuren langer houden.

Lees meer