Benecos
Merk
Vegan
Benecos

Benecos heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke make-up met verzorgende en eerlijke ingrediënten in de meest moderne kleuren. 
Benecos is mooi, hip en trendy.  Maar Benecos is meer dan dat. Het merk is namelijk biologisch. Het was zelfs een van de eerste biologische merken die zo betaalbaar waren en daarmee maakte Benecos natuurcosmetica opeens heel toegankelijk voor een breed publiek.
Benecos heeft prachtige minerale make-up in kleuren die altijd helemaal on-trend zijn. Van prachtig dekkende foundation tot blushers voor die oh zo gewilde healthy glow. En wil je je nagels elke dag van de week in een andere kleurtje lakken. Met de Benecos prijzen is het allemaal mogelijk. Alle producten, op de nagellak na, zijn BDIH gecertificeerd. Naast make-up heeft Benecos ook heerlijke producten voor onder de douche en meer fijns om je huid daarna goed te verzorgen. Allemaal voorzien van die gezellige en kleurrijke verpakkingen.

Benecos laat zien dat biologische verzorging toch heel trendy en betaalbaar kan zijn. Op de nagellakken na is het hele assortiment volledig BDIH gecertificeerd. Dit betekent dat alle producten vrij zijn van parabenen, niet op dieren worden getest en dat er bij de productie ervan geen kinderarbeid plaats vindt. Niet alleen de verpakkingen zelf zijn om vrolijk van te worden, ook de kleuren maken dat make-up aanbrengen en dragen elke dag opnieuw weer extra leuk is. Van subtiele tot sprekende tinten die prima voor elke dag kunnen, tot de meer uitgesproken kleurtjes die je wellicht voor een speciale gelegenheid wilt bewaren. Maar altijd alles om het mooiste uit jezelf naar boven te halen, op de meest natuurlijke manier.