Lees meer over TeaTox bio thee ondersteunt je stemming, balans, focus en harmonie

Bij TEATOX  gelooft men in de kracht van natuurlijke ingrediënten, niet alleen voor de gezondheid, maar voor lichaam, geest én ziel. De producten van Teatox dragen allemaal bij aan de juiste harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Het is juist die harmonie die we in deze drukke, hectische moderne tijd vaak kwijt zijn. De theeën van Teatox dragen bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht. De verschillende lijnen zijn speciaal ontwikkeld zodat ze perfect passen in ieders dagelijks leven. 

Teatox is ontwikkeld in samenwerking met experts. Iedere thee is met zorg samengesteld met een duidelijk en specifiek doel voor ogen, en bevat de juiste ingrediënten om dit doel te bereiken. Om de optimale samenstelling te bereiken is samengewerkt met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en thee-experts.
Filosofie: Harmonie tussen lichaam, geest en ziel 

Lichaam: Het gevoel van een gezond lichaam heeft een grote invloed op het welzijn. Maar de perfecte balans vinden en vasthouden is niet altijd gemakkelijk. Daarom heeft Teatox een theelijn ontwikkeld die gewichtsverlies eenvoudiger maakt als onderdeel van een gezonder levensstijl, zonder strenge diëten of ingewikkelde menu’s. 

Geest: Een heldere geest is een noodzakelijke voorwaarde voor het optimaal benutten van je intellectuele potentieel. Teatox heeft een handige ‘toolkit’ ontwikkeld die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen maar ook nog eens heerlijk smaakt! 

Ziel: Spanningen kunnen ontstaan door verschillende redenen. Onze moderne manier van leven is: snel en hectisch. Gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding heeft dit een grote invloed op ons welzijn, dit is bij heel veel mensen van toepassing. Een klein momentje van rust (en thee) kan ervoor zorgen dat je de spanningen even kunt loslaten en uiteindelijk verdwijnen, zodat je beter gewapend bent tegen de hectische wereld waarin we leven. 

De oprichters van Teatox
Teatox is afkomstig uit Duitsland. De oprichters, Michael en Felix zijn al vrienden zolang ze zich kunnen herinneren. In Duitsland is nooit een echte theecultuur geweest, maar in Azië ontstond de interesse voor thee bij de twee vrienden. Toen Michal in Taiwan studeerde, verdiepte hij zich in de traditionele cultuur van de Aziatische thee, en specifiek de effecten van thee op lichaam en geest. Felix op zijn beurt maakte in Argentinië kennis met de effecten van Matcha thee.
Na hun afstuderen, en weer terug in Duitsland, besloten de vrienden een frisse wind door de Duitse theecultuur te laten waaien en maakten plannen om een eigen theemerk op de markt te brengen, wat paste bij de moderne tijd. 
Het moest een thee worden met verschillende krachtige effecten, maar ook een thee waar mensen blij van werden, met een lekkere smaak en geur. Daarnaast wilden ze een thee die aan de hoogste biologische normen zou voldoen (en die zijn in Duitsland erg hoog), en de balans tussen lichaam, ziel en geest zou versterken.
Zo ontstond Teatox. Een serie biologische theeën van hoge kwaliteit, met iedere zijn eigen specifieke werking.
Kom je ook kennismaken?  


Lees meer