Lees meer over Tasty Skincare biologische serum blends met arganolie en biologische cactusvijgolie

TASTY SKINCARE  staat voor supergezonde voeding … voor je huid. It Tasty Skincare belooft: alle ingrediënten in onze producten komen rechtstreeks uit de natuur. Verder geen fratsen, alleen natuurlijke kracht. 

Beloofd is beloofd. Tasty Skincare gelooft niet in het verbeteren van de natuur. Iets wat ‘van nature’ al zo krachtig is, heeft geen verbetering nodig. Je kunt de kracht van de natuur natuurlijk wel gebruiken, maar voor het juiste gebruik heb je kennis nodig. Daarom geloven ze wel in kennis over de natuur om zo te komen tot een pure, eerlijke, 100% biologische én eetbare huidverzorgingslijn. Pure natuurlijke kracht, gemaakt door de natuur.also tastes good: wij geloven dat wat je op je huid en in je haar smeert, je ook zou moeten kunnen eten. Uiteindelijk komt dit ook in je lichaam terecht. Proef dus gerust! Alle producten zijn gewoon te gebruiken als (bijvoorbeeld) slaolie of als extra boost door je smoothie. 

Tasty Skincare staat voor supergezonde voeding … voor je huid.
Tasty Skincare belooft: alle ingrediënten in onze producten komen rechtstreeks uit de natuur. Verder geen fratsen, alleen natuurlijke kracht. 

Tasty Skincare Cactusvijgolie is van de allerbeste kwaliteit. Pure cactusvijgolie is het meest krachtige, puur natuurlijke schoonheidsproduct, ooit voortgebracht door de natuur. Het wordt daarom ook wel de ‘platinum olie’ genoemd. Cactusvijgolie doet veel voor de huid:


♡het vermindert de diepte van je rimpels
♡ondersteunt het herstellende vermogen van je huid

♡verhoogt de elasticiteit van je huid
♡voorkomt of vermindert wallen en donkere kringen

♡vervaagt littekens

♡hydrateert de huid

♡heeft een licht liftend effect

♡vermindert (acné) littekens

♡verstevigt de huid van en rond de borsten 

Uit het eerste product van Tasty Skincare, Tasty Skincare pure Cactusvijgolie, is een blend ontstaan die zeer geschikt is voor de rijpere huid: Cactusvijgolie met Chiazaad olie. Beiden puur en biologisch, en uiteraard van de allerbeste kwaliteit. Het zijn beiden echte anti-aging kampioenen en samen versterken ze elkaar nog eens.
Deze unieke olie is geschikt voor alle huidtypen en dan met name voor de rijpere (gevoelige) huid.

Een andere topper van Tasty Skincare is de Argan Olie+, waarbij de plus staat voor de biologische granaatappelpit olie die aan de biologische Argan olie is toegevoegd.
Arganolie alleen is al een ontzettend rijk en werkzaam product voor de huid: het zit boordevol antioxidanten, vitamine E en essentiële vetzuren. Deze beroemde olie beschermt tegen vrije radicalen, gaat uitdroging van de huid tegen, vermindert littekens, werkt kalmerend bij diverse huidaandoeningen en maakt de huid fluweelzacht. Waarom dan toch nog iets eraan toevoegen? Omdat gebleken is dat een blend van deze twee krachtige, werkzame oliën nog krachtiger is dan één van de twee oliën op zichzelf.
Granaatappelpit olie bevat als enige olie een hoog concentraat aan pucinezuur – een krachtige antioxidant en wordt gezien als een ware celvernieuwer. De combinatie van deze twee oliën is een verborgen cadeautje van de natuur, al het goede van argan olie én al de goede eigenschappen van granaatappelpit olie … maar dan intenser.
Tasty Skincare Argan Olie ++ Extra Rijk Serum is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge huid. Het voedt intensief en vult het vocht in de huid aan. Een rijke blend van arganolie, amandelolie, teunisbloemolie, borage olie, jojoba olie en rozenbottelolie: allemaal biologisch gecertificeerd.

Alle serums en blends van Tasty Skincare kunnen puur, of als serum onder je dag- of nachtcrème gebruikt worden.

En ben je op zoek naar een ware anti-aging kampioen? Dan moet je het Tasty Skincare Argan Olie +++ hebben. Een melange van 100% zuivere, gecertificeerd biologische oliën voedt je huid intensief, stimuleert de natuurlijke productie van collageen en verhoogt de elasticiteit van de huid.
Deze zorgvuldig samengestelde blend bevat werkelijk alles om je huid jong, fris en stralend te houden: argan olie, granaatappelpit olie, rozenbottelolie en cactusvijg olie. Het resultaat is een perfecte balans tussen voeden, hydrateren, beschermen tegen vrije radicalen en het stimuleren van de celvenieuwing.


Tot slot is er nog het Tasty Skincare Oog- en Lip Serum, een blend speciaal bestemd voor de kwetsbare huid rondom de ogen en lippen. 100% zuivere biologische borage olie, amandel olie, jojoba olie, argan olie, teunisbloem olie, hennepzaad olie en rozenbottel olie. Een krachtige, kostbare mix van oliën die de huid rondom de ogen en lippen intens voedt, en daarnaast vochtophopingen vermindert. Dit oog- en lipserum is in de vorm van een roller. Super handig dus!

De natuur is oneindig wijs. En krachtig!

We geloven niet in het verbeteren van de natuur. Want iets wat ‘van nature’ al zo krachtig is hoef je niet te versterken. Je kunt die kracht natuurlijk wel gebruiken. En voor het juiste gebruik heb je kennis nodig. Dus geloven we wel in kennis over de natuur om zo te komen tot een pure, eerlijke, 100% biologische en eetbare huidverzorgingslijn. Pure natuurlijke kracht gemaakt door de natuur … speciaal voor jou … in een flesje.

It also tastes good: wij geloven dat wat je op je huid en in je haar smeert, je ook zou moeten kunnen eten. Uiteindelijk komt dit ook in je lichaam terecht. Proef dus gerust! Alle producten zijn gewoon te gebruiken als (bijvoorbeeld) slaolie of als extra boost door je smoothie. Tasty Skin Care staat voor supergzonde voeding … voor je huid.

Lees meer