Lees over Tasty Skincare biologische arganolie

Tasty skincare, supergezonde voeding voor je huid

Tasty Skincare vindt dat je alles wat je op je huid gebruikt, je ook zou moeten kunnen eten. Alle ingrediënten in de producten van Tasty skincare komen dus rechtstreeks uit de natuur en ze zijn niet bewerkt. Geen fratsen, alleen maar natuurlijke kracht. 

De kracht van de natuur

Beloofd is beloofd. Tasty Skincare gelooft niet in het verbeteren van de natuur. Iets wat ‘van nature’ al zo krachtig is, heeft namelijk geen verbetering nodig. Je kunt de kracht van de natuur natuurlijk wel gebruiken, maar voor het juiste gebruik heb je kennis nodig. Daarom geloven ze bij Tasty skincare wel in kennis over de natuur om zo te komen tot een pure, eerlijke, 100% biologische én eetbare huidverzorgingslijn. Pure natuurlijke kracht, gemaakt door de natuur. Alle serums en blends van Tasty Skincare kunnen puur, of als serum onder je dag- of nachtcrème gebruikt worden.

Cactusvijgolie van Tasty skincare

Tasty Skincare Cactusvijgolie is van de allerbeste kwaliteit. Pure cactusvijgolie is het meest krachtige, puur natuurlijke schoonheidsproduct dat ooit is voortgebracht door de natuur. Het wordt daarom ook wel de ‘platinum olie’ genoemd. Cactusvijgolie doet veel voor de huid. Het vermindert de diepte van je rimpels en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Het herhoogt de elasticiteit van je huid en voorkomt of vermindert wallen en donkere kringen. Het kan littekentjes vervagen en heeft een intensieve hydraterende werking op de huid.

Cactusvijgolie met chiazaad olie van Tasty skincare

Uit het eerste product van Tasty Skincare, Tasty Skincare pure Cactusvijgolie, is een blend ontstaan die zeer geschikt is voor de rijpere huid: Cactusvijgolie met Chiazaad olie. Beiden puur en biologisch, en uiteraard van de allerbeste kwaliteit. Het zijn beiden echte anti-aging kampioenen en samen versterken ze elkaar nog eens. Deze unieke olie is geschikt voor alle huidtypen en dan met name voor de rijpere (gevoelige) huid.

Arganolie van Tasty skincare

Een andere topper van Tasty Skincare is de Argan Olie+, waarbij de plus staat voor de biologische granaatappelpitolie die aan de biologische Argan olie is toegevoegd. 

Arganolie alleen is een ontzettend rijk en werkzaam product voor de huid: het zit boordevol antioxidanten, vitamine E en essentiële vetzuren. Deze beroemde olie beschermt tegen vrije radicalen, gaat uitdroging van de huid tegen, vermindert littekens, werkt kalmerend bij diverse huidaandoeningen en maakt de huid fluweelzacht. Waarom dan toch nog iets eraan toevoegen? Omdat gebleken is dat een blend van deze twee krachtige, werkzame oliën nog krachtiger is dan één van de twee oliën op zichzelf. Granaatappelpit olie bevat als enige olie een hoog concentraat aan pucinezuur, een krachtige antioxidant, en deze wordt gezien als een ware celvernieuwer. De combinatie van deze twee oliën is een verborgen cadeautje van de natuur, al het goede van argan olie én al de goede eigenschappen van granaatappelpit olie, maar dan samen nog intenser. 

Argan Olie ++ van Tasty skincare

Dit extra rijke serum is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge huid. Het voedt intensief en vult het vocht in de huid aan. Een rijke blend van arganolie, amandelolie, teunisbloemolie, borage olie, jojoba olie en rozenbottelolie en natuurlijk allemaal biologisch gecertificeerd.

Argan Olie +++ van Tasty skincare

Een melange van 100% zuivere, gecertificeerd biologische oliën voedt je huid intensief, stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en verhoogt de elasticiteit van de huid. Deze zorgvuldig samengestelde blend bevat werkelijk alles om je huid jong, fris en stralend te houden: argan olie, granaatappelpit olie, rozenbottelolie en cactusvijg olie. Het resultaat is een perfecte balans tussen voeden, hydrateren, beschermen tegen vrije radicalen en het stimuleren van de celvenieuwing. 

Oog- en Lip Serum van Tasty skincare

Een blend speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid rondom de ogen en lippen. 100% Zuivere biologische borage olie, amandel olie, jojoba olie, argan olie, teunisbloem olie, hennepzaad olie en rozenbottel olie. Een krachtige, kostbare mix van oliën die de huid rondom de ogen en lippen intens voedt, en daarnaast vochtophopingen vermindert. Dit oog- en lipserum heeft de vorm van een roller. Super handig dus!

Eet smakelijk

It also tastes good! Wij geloven dat wat je op je huid en in je haar gebruikt, je ook zou moeten kunnen eten. Uiteindelijk komt dit ook in je lichaam terecht. Proef dus gerust! Alle producten zijn gewoon te gebruiken als (bijvoorbeeld) slaolie of als extra boost door je smoothie.

Lees meer