Tasty Skincare
Merk
Vegan
Tasty Skincare

Mmmmm, this is tasty! Super gezonde voeding, maar dan dus voor je huid. Tasty skincare gelooft niet in het verbeteren van de natuur. Iets wat zo goed is, heeft tenslotte geen verbetering nodig. Waar ze wel in geloven, is de kracht van de natuur gebruiken om er in combinatie met de juiste kennis pure, eerlijke, 100% biologische én eetbare producten van te maken. Want is je huid blij, dan ben jij toch ook blij!
Tasty skincare maakt bijvoorbeeld gebruik van biologische arganolie, biologische granaatappelolie en biologische cactusvijgolie en is multi-inzetbaar. Gebruik het dus niet slechts op je gezicht, maar maak ook je haar, je hoofdhuid, je lichaam en zelfs je nagels en nagelriemen er blij mee.
Alle serums en blends van Tasty Skincare kunnen puur, of als serum onder je dag- of nachtcrème gebruikt worden. De blends kunnen zelfs gemengd worden met je dag en nachtverzorging. En nee, we maken geen grapje. Tasty skincare is super tasty, proef het maar eens!

Super gezonde voeding voor je huid. Niets meer, maar zeker niets minder. Het enige wat de flesjes van Tasty skincare ingaat is de olie, koudgeperst zodat alle natuurlijke en krachtige eigenschappen ook daadwerkelijk behouden blijven, in zijn meest pure vorm. En dan gaat Tasty skincare zelfs nog een stapje verder dan dat. In de + en + + producten worden namelijk meerdere olieen met elkaar gecombineerd. Je kunt je voorstellen hoe krachtig en effectief deze bijzondere blends op de conditie van huid en haar werken.