Lees meer over Zoiy natuurlijke huidverzorging met lupinen extract voorkomt afbraak collageen

ZOIY is een merk dat niet alleen mooie producten maakt, maar ook zorgt voor een dagelijkse dosis ‘feel good’ in je leven. ZoiY herbal cosmetic is puur, natuurlijk, fijn in gebruik en verwent je huid en zintuigen. ZoiY staat voor leven, plezier en liefde voor de mooie natuur om ons heen. 

Geïnspireerd door vrouwelijke kracht, natuurlijke schoonheid én traditionele kruidkunde.
De verrassende geur van het parfum van de ZoiY producten is geïnspireerd op een fris lenteboeket van fleurige bloemen. Het parfum is exclusief ontwikkeld door parfumeurs uit de Franse Grasse streek.
De unieke formule van de producten met plantaardige lupine extracten, voedende plantaardige oliën en vitamine E heeft een anti-aging werking, en werkt kalmerend en hydraterend op de huid.
We raken steeds meer bewust van de ingrediënten in cosmeticaproducten die we dagelijks of wekelijks gebruiken. ZoiY heeft daarom een natuurlijke cosmeticalijn ontwikkeld met duurzame, natuurlijke maar vooral ook weldadig verzorgende ingrediënten. Hiervoor werd traditionele kruidenkennis gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek.
  
Een groep vrouwen is nauw betrokken geweest bij de productontwikkeling, met als resultaat een serie producten voor dagelijkse, persoonlijke verzorging die vrouwen écht aanspreekt.
De medicinale en cosmetische toepassing van lupine kent een lange geschiedenis. Al in de oude Mesopotamische en Egyptische beschaving werd lupine toegepast, zo leren Mesopotamische klei tabletten en Egyptische papyrus rollen ons.
  
Modern wetenschappelijk onderzoek laat daarnaast zien dat lupine eiwitten, peptiden en extracten anti-aging en hydraterende eigenschappen bezitten.
Doordat ZoiY deelneemt aan nationale en internationale onderzoeksprojecten op het gebied van fytotherapie en cosmetische wetenschappen, leert men steeds meer over ingrediënten. Zo is sinds kort bekend dat lupine peptiden ook een positieve werking hebben op de vorming van collageen. Aangetoond is dat formules met lupine peptiden de vorming van fibrilline-1 en procollageen in de huid aanzienlijk verhoogt. Het onderzoek is uitgevoerd middels patch-testen bij vrijwilligers met een door UV-straling verouderde huid. Het onderzoek toonde aan dat lupine extracten voor veranderingen in de huid zorgden die indicatief zijn voor huidherstel.


De producten van ZoiY herbal cosmetic bestaan voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. Voor de producten wordt geen gebruikt gemaakt van soja en palm(pit)oliën. De producten zijn dermatologisch als ‘zeer goed’ getest en zijn geschikt voor de gevoelige huid.
De productie vindt plaats onder strenge, gecertificeerde voorwaarden bij vooraanstaande Duitse producenten. ZoiY heeft ecologische en duurzaamheids principes bij zowel de ingrediënten als bij de verwerking ervan hoog op de prioriteitenlijst staan. De verpakkingen van de producten zijn van hoge kwaliteit en met de ‘soft touch’ feel en houten deksels hebben ze een geheel eigen look.

De pluspunten van ZoiY op een rijtje: 

♥ Rijk aan natuurlijke inhoudstoffen, meer dan 98% is van natuurlijke oorsprong

♥ Werkzame reinigende en verzorgende formulering

♥ Ook voor de gevoelige huid geschikt

♥ Geschikt voor Vegetariërs en Veganisten


De lijn bestaat uit een vitaliserende dagcrème (50 ml) voor dagelijkse bescherming, verzachtende nachtcrème (50 ml) voor een ontspannen en jeugdige huid in de morgen, een reinigingslotion (200 ml) voor een milde en effectieve reiniging van de huid en een verzachtende handcrème (60 ml) voor fluweelzachte bescherming van uw handen.

Lees meer