Lees meer over Yverum luxe vegan huidverzorging met hoog percentage plantaardig hyaluronzuur

YVERUM: is een van de nieuwste merken in het assortiment van SoloBioMooi. Het is een luxe, natuurlijke huidverzorgingslijn die speciaal gericht is op anti-aging. Yverum staat voor hoogwaardige, krachtige anti-aging huidverzorging die een groots effect heeft en zuinig in gebruik is.

Yverum is een Duits merk, het is in 2012 in Düsseldorf ontstaan. ‘Verum’ komt uit het Latijns en betekent ‘waarheid’, en dit is tegelijk een belangrijke basis van de filosofie van Yverum. 

De slogan van Yverum ‘Naturally Yours’ wordt door een team van deskundigen omgezet in een compacte range hoogwaardige producten, waarbij de hoge kwaliteit en de verantwoorde manier van produceren altijd hoogste prioriteit hebben.

In de producten van Yverum vind je steeds Hyaluronzuur terug. Dit is een stof die van nature in het menselijk lichaam aanwezig is. Het is een natuurlijk bestanddeel van bindweefsel, en heeft het vermogen om vele malen het eigen gewicht aan vocht aan zich te binden. 

Het Yverum assortiment bij SoloBioMooi bestaat uit het Yverum Hyaluron anti-aging serum, de Hyaluron 24h crème, het Hyaluron Eye and Lip serum en de Lip Care (bestaande uit een navulbare flacon en een navulling). De producten hebben een prachtige, luxe uitstraling die past bij de kwaliteit die de producten bieden.
Naast de eerder genoemde Hyaluronzuur bevatten de producten prachtige, natuurlijke ingrediënten die gedeeltelijk afkomstig zijn van gecontroleerde biologische landbouw.
We zijn trots dat we Yverum aan ons assortiment hebben mogen toevoegen!

Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is die de eigenschap heeft om veel vocht op te nemen, zorgt het voor optimale hydratatie van de huid. De anti-ageing producten van Yverum bevatten een hoge concentratie triple hyaluronzuur. Deze stof heeft een drievoudige werking: het hydrateert de huid actief, werkt als een langdurige vochtinbrenger en beschermt de huid tegen uitdroging.

Reforcyl daarentegen is een plantaardige stof die gemaakt wordt van ginseng en cistus planten. Reforcyl verhoogt het vochtgehalte in de huid, verhoogt de elasticiteit, stevigheid en regeneratie, versterkt de natuurlijke afweer en vermindert zichtbaar rimpels, waardoor de huid zichtbaar gladder wordt. Een perfecte combi met het hoogwaardige triple hyaluronzuur.Lees meer