Lees meer over Uoga Uoga handgemaakte make-up op basis van mineralen, fruit en verrijkt met kostbaar Amber

UOGA UOGA Mood Lifting Cosmetics: Verse natuurcosmetica! 

Uoga komt uit het Litouws, en betekent ‘bes’. Uoga Uoga is ontstaan in Litouwen, uit een hechte vriendschap tussen twee vrouwen, en letterlijk door de bessen. Twee jonge moeders maakten in hun vrije tijd verse maskers en crèmes voor het lichaam en gezicht, voor zichzelf en hun families. Hiervoor gebruikten ze onder andere bosbessen en kruiden.
In Litouwen gelooft men in de kracht en de magie van de natuur, en groeien kinderen op in en met de natuur. Toen steeds meer mensen de jonge vrouwen vroegen waar ze hun mooie cosmetica producten konden kopen, is Uoga Uoga ontstaan. 

Bij de ontwikkeling van de make-up producten van Uoga Uoga worden uitsluitend natuurlijke, ongeraffineerde ingrediënten gebruikt: natuurlijke olie, klei, water, bloemen, honing en kruiden: allemaal zacht en bijzonder effectief voor de huid. De minerale make-up lijn is gemaakt van natuurlijke mineralen en verrijkt met het ‘Baltische goud’, amber. De vrouwen in de Baltische staten kennen al langer de bijzondere werking van amber, zij dragen allemaal een ketting of armband van amber, wat veroudering tegengaat. Uit onderzoek is gebleken dat barnsteenzuur, waar amber uit bestaat, boordevol antioxidanten zit, wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. 

Voor de producten van Uoga Uoga worden geen synthetische aroma’s gebruikt, alleen pure essentiële oliën. Hierdoor hebben ze een natuurlijke, niet-chemische geur.
De drijfkracht en het doel van Uoga Uoga is om de wereld een beetje schoner, zuiverder en mooier te maken.


In Litouwen is het merk een regelrechte hit, het heeft al diverse prijzen gewonnen. Het Ministerie van Economische zaken in Litouwen heeft het bedrijf al twee keer bekroond: in 2012 voor ‘de meest succesvolle jonge onderneming’ en in 2013 voor ‘de meest inspirerende vrouwelijke ondernemers.


Prachtig zeg!: 
Ondanks het succes van Uoga Uoga worden de producten nog steeds met de hand, in kleine hoeveelheden geproduceerd.
Zo weet je zeker dat de producten altijd vers zijn. En natuurlijk worden er nog steeds met de hand geplukte bessen gebruikt, dat is tenslotte de basis van het succes. Alle producten worden volgens eigen recept, met eigen unieke aroma’s en met een eigen design gemaakt. De namen van de producten worden zorgvuldig gekozen, en vrolijken je dag op, ze maken je blij.
Uoga Uoga inspireert vrouwen om niet alleen gezonder te leven, ok om zich vrijer te voelen en sterker te zijn, iedere dag een beetje meer. Daar dragen we bij SoloBioMooi graag ons steentje aan bij, daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment van deze mooie make-up producten! 

Uoga Uoga is Soil Association gecertificeerd, volgens de standaard "COSMOS Natural"ok om zich vrijer te voelen en sterker te zijn, iedere dag een beetje meer. Daar dragen we bij SoloBioMooi graag ons steentje aan bij, daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment van deze mooie make-up producten! Lees meer