Soley Organics
Merk
Vegan
Soley Organics

Wild, krachtig en sterk. Daar denken we aan bij Soley Organics. In elk product van dit super bijzondere uit IJsland afkomstige merk komt de kracht van mens en natuur samen. De basis wordt namelijk gevormd door wilde IJslandse kruiden. Waarom die zo bijzonder zijn? In IJsland zijn de zomers heel kort, de winters zijn lang en zeer streng. Dit betekent dat de wilde kruiden die hier groeien, binnen korte tijd enorme hoeveelheden energie en voedingsstoffen moeten opslaan om die barre winters te kunnen overleven. En het zijn dus deze kruiden, die enorm krachtige en doeltreffende werkingen op de conditie van de huid hebben.
In de producten van Soley Organics worden ze ook nog eens gecombineerd met 100 % natuurlijke, plantaardige en etherische olieen van gecertificeerd biologische oorsprong. De verzorgingslijn van Soley Organics is gebaseerd op traditie en de therapeutische eigenschappen van wilde IJslandse kruiden, en puur en geïnspireerd door de natuur. Alle producten zijn geschikt voor hem en haar. 

De filosofie achter Soley Organics is dat hetgeen wat je op je huid aanbrengt, voeding is voor je huid. En net zoals je je bewust bent van wat je eet, zou je dat eigenlijk ook moeten zijn met wat je smeert. Wanneer je kiest voor Soley Organics, kies je voor de uitzonderlijke kracht van de natuur en hiermee boost je de conditie van je huid. Alle ingrediënten die gebruikt worden zijn 100% natuurlijk, veilig en milieuvriendelijk. Biologische huidverzorging bevat geen parabenen, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- en geurstoffen, ftalaten, propyleen glycol, mineraal-oliën, PABA, petrolatum, paraffine of andere chemische stoffen die schadelijk zijn voor mens en natuur.
De producten zijn geschikt voor vegetariërs, alle producten bestaan uit plantaardige bestanddelen, met uitzondering van bijenwas. Sóley Organics producten zijn gebaseerd op een unieke melange gemaakt van handgeplukte IJslandse kruiden en planten: wilde IJslandse berk (Salix herbacea), duizendblad (Achillea millefolium) en wilg (Salix arctische en Salix callicarpea). Ook leuk om te weten; elk product draagt een karakteristieke IJslandse naam. Ontdek ze hier!