NVEY ECO make-up

Luxueuze, biologische make-up van de aller hoogste kwaliteit. De NVEY ECO producten kunnen zich op elk vlak meten met de huidige topmerken in regulier make-upland. Maar dan wel gezond voor jou én de aarde. Dàt is NVEY ECO.

NVEY, afgeleid van het Engelse ‘envy’ betekent benijden, of jaloers zijn op. Want dat is precies wat er gebeurt met de vrouwen die de luxe, biologische make-up van dit Australische merk dragen. NVEY ECO maakt biologisch gecertificeerde make-up die fashion en natuur op een perfecte manier combineert. De lijn bestaat uit luxueuze producten, gemaakt van de beste ingrediënten en zijn geweldig in het gebruik.

NVEY ECO richt zich op de veeleisende vrouw die op zoek is naar een duurzame levensstijl. Het assortiment is breed: van foundations, lipsticks en eyeliners tot kwasten om de make-up zo aan te brengen dat deze de hele dag mooi blijft. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige pigmenten die elke vrouw laat stralen. De producten zijn niet alleen geweldig voor de gebruiker, maar ook voor onze planeet.

NVEY ECO is het eerste luxe cosmeticalabel dat 100% biologisch gecertificeerd is volgens de strenge richtlijnen (3 sterren) van NATRUE. De producten doen absoluut niet onder voor de topmerken in de reguliere make-up. Maar het grote voordeel is dat NVEY ECO volledig biologisch is. Dit merk laat zien dat biologisch of natuurlijk geen synoniemen zijn voor saaie kleuren en slechte kwaliteit. Bij het produceren van de NVEY ECO producten worden geen parabenen, petrochemische stoffen of synthetische geuren gebruikt, maar uitsluitend biologische ingrediënten zoals bijvoorbeeld bijenwas, rozenblad- of jojoba-olie. Ook voor de samenstelling van de kleuren worden uitsluitend natuurlijke pigmenten gebruikt. En als vanzelfsprekend wordt de make-up niet op dieren getest!

De make-up van NVEY Eco combineert feilloos luxe en natuur. Het wordt gecreëerd op basis van de meest exclusieve biologische formules en methoden en met behulp van harmonieuze en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit planten en mineralen.

Alle "poeder"producten van NVEY Eco worden vervaardigd zonder talk, maar op basis van maïszijde poeder. Dit zorgt voor een gladde en zachte textuur, die uitstekend geschikt is voor een droge en gevoelige huid.
De mix van natuurlijke plantenextracten en krachtige anti-oxidanten garandeert een zuivere, zachte en zeer efficiënte make-up, die ook nog voedend, beschermend, revitaliserend en herstellend werkt.

Lees meer