Lees meer over Lovea Bio natuurlijke zonbescherming zonder parabenen

LOVEA BIO:  gecertificeerd biologische zonnecosmetica en zonnebrand met natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling. Met de vaak verontrustende berichtgeving rondom chemicaliën in conventionele zoncosmetica, neemt de vraag naar hoogwaardige en vooral veilige zonneproducten toe. 

De van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO heeft een mooi assortiment natuurlijke, minerale zonnebrand producten met bescherming tegen UV- straling staan garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

De beloften van Lovea Bio

Lovea Bio houdt rekening met de mens én de aarde tijdens álle stappen van het design/productie proces van de Lovea Bio producten. Lovea Bio heeft zichzelf als doel gestelt om voor jou producten te maken die ethisch verantwoord zijn geproduceert, een plezier zijn om te gebruiken en tegelijkertijd toch betaalbaar zijn. 

- In overeenstemming met de Cosmébio certificering bevatten Lovea Bio zonnebrandcrèmes geen parabenen, geen phnoxyethanol, geen PEG, geen siliconen, geen kleurstoffen en geen kunstmatige geurstoffen

- De ingrediënten die Lovea Bio gebruikt zijn natuurlijk en als het mogelijk is biologisch!

- Alle verpakkingen die Lovea Bio gebruikt zijn recyclebaar.

- De productieprocessen die Lovea Bio hanteert zijn niet vervuilend en (extreem) streng gecontrolleerd.

- Lovea Bio sorteert en recycelt al haar afval.

- Lovea Bio gebruikt voor het testen van haar producten absoluut géén dieren.

Lees meer