Lees over Lovea Bio natuurlijke zonbescherming zonder parabenen

Verantwoord genieten van de zon met Lovea Bio

Lovea Bio staat voor gecertificeerd biologische zonnecosmetica en zonnebrand met een natuurlijke, minerale bescherming tegen UV- straling. Met de vaak verontrustende berichtgeving rondom chemicaliën in reguliere zoncosmetica, neemt de vraag naar hoogwaardige en vooral veilige zonneproducten toe. 

Veilig genieten van de zon

De van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO heeft een mooi assortiment natuurlijke, minerale zonnebrand producten met bescherming tegen UV- straling die garant staan voor veilig en gezond bruin worden en genieten van alle goede eigenschappen van de zon.

De natuurlijke samenstelling van Lovea bio

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

De belofte van Lovea Bio

Lovea Bio houdt rekening met de mens én de aarde tijdens álle stappen van het design/productie proces van de Lovea Bio producten. Lovea Bio heeft zichzelf als doel gesteld om voor jou producten te maken die ethisch verantwoord zijn geproduceerd, een plezier zijn om te gebruiken en tegelijkertijd toch betaalbaar zijn. 

- De ingrediënten die Lovea Bio gebruikt zijn natuurlijk en waar mogelijk biologisch

- Alle verpakkingen die Lovea Bio gebruikt zijn recyclebaar

- De productieprocessen die Lovea Bio hanteert zijn niet vervuilend en worden (extreem) streng gecontroleerd

- Lovea Bio sorteert en recycelt al haar afval

- Lovea Bio is dierproefvrij

Lees meer