Lavera
Merk
Vegan
Lavera

Lavera staat voor pure verzorgingsproducten die gemaakt worden van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel mogelijk van biologische herkomst zijn. Lavera heeft producten voor het hele gezin, met heerlijke pure geuren. Er worden géén synthetische conserveringsmiddelen, geurstoffen of aroma's gebruikt. Producten met ingrediënten zoals de natuur ze gemaakt en bedoeld heeft.
SoloBioMooi heeft een zeer grote collectie van Lavera producten. Gezichtsverzorging voor verschillende huidtypen, producten voor de dagelijkse lichaamsverzorging maar ook voor meer specifieke huidproblemen, haarverzorging, een speciale mannenlijn, en een uitgebreide make-up lijn die zowel qua uitstraling als qua kwaliteit helemaal voldoet aan de eisen van de moderne vrouw. Allemaal uiteraard tegen die ontzettend fijne prijzen. Dat is dubbel genieten.

Heerlijk toegankelijk, super lekkere geuren en voor ieder wat wils. Het uitgangspunt van Lavera was en is nog steeds het produceren van cosmetica die écht natuurlijk, huidvriendelijk en werkzaam is. Lavera is dierproefvrij. De producten bevatten geen chemicaliën, siliconen, op aardolie gebaseerde olie, aluminiumzouten en micro plastic deeltjes. In een tijd waarin de markt van natuurlijke cosmetica sterk groeiende is, weet Lavera zich goed staande te houden. Enerzijds door de jarenlange ervaring van het bedrijf, anderzijds door het vermogen en de wil om mee te groeien met de veranderende vraag van de consument. Lavera draagt diverse keurmerken, namelijk NATRUE certificaat, ORGANIC LABEL, het VEGAN label en het green brand.
Zo ben jij als klant verzekerd van echte natuurlijke cosmetica. Alles en nog een beetje meer om jezelf van top tot teen te verzorgen.