La Fare 1789
Merk
Vegan
La Fare 1789

Weer zo'n super mooi verhaal! La Fare 1789 staat voor Franse biologische huidverzorging met ingrediënten afkomstig uit de Provence. Alle producten van La Fare 1789 worden geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerde biologische landbouw en gecontroleerd door Ecocert en Cosmebio.
De oprichters van La Fare wilden producten ontwikkelen met ingredienten uit hun eigen ‘tuin’ en dat is ze zeer goed gelukt, want al deze heerlijke producten zijn verrijkt met diverse natuurlijke zachtmakers zoals zoete amandelolie, rozen, tijm en sheaboter.
Het assortiment is niet heel uitgebreid, maar alle basics voor je skin care routine kun je er vinden. De pure, aardse geuren in combinatie met de stijlvolle verpakkingen en de goede resultaten maken van La Fare een prachtig merk dat de moeite van het ontdekken meer dan waard is. 

Oprichters Ketty en Laurent Baussan wilden een merk creeeren met bijzondere en effectieve ingredienten dat bovenal laat zien wat de Franse provence te bieden heeft. Recycle-bare verpakkingen en mooie, eerlijke ingredienten die rechtstreeks uit de natuur komen. De producten zijn zelfs zo puur dat de samenstelling maar liefst drie keer zoveel biologische ingredienten bevat dan het Eco-cert keurmerk vereist.
La Fare staat voor respect voor mens, dier en milieu. Romige cremes voor je gezicht, handen en lichaam. Intensief hydraterende verzorging voor droog haar en treatments in de vorm van scrubs en maksers om de conditie van je huid te boosten. Laat je verleiden door de pure geuren, de zijdezachte texturen en waan je even helemaal in de Provence.