Humble Brush
Humble Brush

Be humble. Dat is de mooie en eerlijke filosofie achter Humble brush. Zo wordt het poetsen van je tanden niet alleen extra gezond, maar ook nog eens nobel gemaakt. We hebben het hier natuurlijk over een tandenborstel. Maar niet zomaar een! Het gaat om BPA-vrije borstelharen op een bamboe tandenborstel. Humble brush ligt lekker in de hand en is, ontzettend handig, verkrijgbaar in twee kleuren, waardoor je ze uit elkaar kunt houden.
Overal is over nagedacht, want er is ook een kleinere variant verkrijgbaar voor kinderen. De Humble brushes zijn biologisch afbreekbaar, en op deze manier vormen ze geen belasting meer voor het milieu. Voor elke Humble tandenborstel die verkocht wordt, wordt er een tandenborstel gedoneerd aan mensen in nood. Poets jij al met de Humble brush.

Wanneer je kiest voor Humble brush in plaats van je ‘gewone’ tandenborstel uit de supermarkt, hoef je evengoed geen enkele concessie te doen aan de poets-kwaliteit. Deze ergonomische tandenborstel ligt uitstekend in de hand door de ergonomische handligging en gaat namelijk gemiddeld drie maanden mee. Dat is net zo lang als een standaard tandenborstel. De borstels zijn gemaakt van nylon-6. Daar is bewust voor gekozen omdat er geen vervangend plantaardig of dierlijk materiaal is met een levensduur van drie maanden. Alle tandenborstels hebben zachte haren zonder BPA (bisphenol A) en vormen dus geen gevaar voor het milieu. Ook de verpakking waarin Humble brush geleverd wordt is helemaal milieu-bewust. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.