Boho Green Make-up
Merk
Vegan
Boho Green Make-up
Green style, happy life, lucky planet. Boho cosmetics staat voor mooie biologische make-up in kleuren die altijd on-trend zijn, volledig op natuurlijke basis en toch heel betaalbaar, en dat allemaal zonder enige consessie te doen aan de kwaliteit ervan. Boho make-up bevat geen talc maar maiszijde.
Natuurlijke make-up in alle kleurnuances die je maar bedenken kunt. Voor elke stijl, stemming en gelegenheid is er wel wat te vinden. Veel productkleuren lenen zich uitstekend om in combinatie met elkaar te gebruiken, denk aan poeders in dezelfde kleurnuances als (compact) foundations, maar ook lippotloden die mooi te gebruiken zijn met bijpassende lipsticks en lipglossen. Verder vind je accessoires waarmee je de natuurlijke cosmetica makkelijk en feilloos kunt aanbrengen. Om de look compleet te maken heeft Boho drie eau de parfums in het assortiment.
Laat je verrassen door de kleurrijke wereld van Boho Cosmetics, welke kleuren draag jij vandaag?

Het uitgangspunt achter Boho Green Make-up was toegankelijke, maar vooral betaalbare cosmetica op natuurlijke basis. Wanneer je echter een product van Boho koopt, koop je niet alleen een product waarvan de ingrediënten volledig natuurlijk zijn, maar ook indirect draag je bij aan duurzaamheid van de wereld waarin we leven. 1 Procent van de omzet wordt namelijk door Boho Green Make-up gedoneerd aan verschillende fondsen die bijdragen aan de bescherming van het milieu. Daarnaast draagt het merk bij aan de herbossing in Frankrijk.
Boho natuurlijke make-up is dierproefvrij. Er worden geen parabenen of siliconen toegevoegd. De geur van Boho make-up wordt gevormd door essentiële olie van grapefruit en vanille, beiden zijn van natuurlijke oorsprong.