Biosolis
Merk
Biosolis
Anno nu willen we zonnebrandcremes die niet alleen effectief tegen de zon beschermen. We willen namelijk ook dat deze producten onze huid verzorgen en geen schadelijke stoffen bevatten die een nadelige invloed kunnen hebben op onze gezondheid of ons milieu. Al deze wensen worden vervuld in de vorm van het Biosolis zonne-assortiment. Effectieve bescherming en verzorging, en dat allemaal volledig op natuurlijke basis.
Maar Biosolis gaat nog een stapje verder dan dat. In veel zonneproducten is het belangrijkste bestanddeel water. Water is natuurlijk niet slecht voor je huid of voor je gezondheid, maar in feite ‘doet’ water ook niet echt iets om je huid gezonder of mooier te maken. Biosolis vervangt dit water dan ook door pure aloe vera gel afkomstig uit Zuid-Mexico. Zonnen was nog nooit eerder zo leuk, zo heerlijk en zo gezond. 

Biosolis ontwikkelt zonne-producten op basis van mineralen en planten. De onderzoekers van Biosolis zijn altijd op zoek naar de meest effectieve combinaties van bescherming en verzorging. Veiligheid, werkzaamheid en milieuvriendelijkheid worden ten tijde van de ontwikkeling van de producten zeer serieus genomen. Qua ingredienten wordt er niet alleen pure aloe vera gel gebruikt, maar ook diverse verzorgende olien en boters die rechtstreeks uit de natuur komen, zoals jojoba-olie, avocado-olie, amandel-olie, olijfolie, sesamzaadolie, calendula en galamboter.
Om de huid te beschermen tegen de zon wordt gebruik gemaakt van minerale filters, die niet alleen zeer effectief zijn en direct na het aanbrengen al werkzaam zijn, maar ook beter voor het milieu. De Biosolis producten zijn geschikt voor alle huidtypen.